Dolar $
32.83
%0.07 0.02
Euro €
35.11
%-0.46 -0.16
Sterlin £
41.62
%-0.23 -0.09
Çeyrek Altın
4013.51
%-1.22 -49.07
SON DAKİKA
Ahmet Muammer GÜNGÖR | Lojistik Cuma 14 Haziran 2024 18:01

BÜYÜK HACİMLİ ÜRÜNLER HEPSİJET XL İLE YAZLIK BÖLGELERE RAHATLIKLA TESLİM EDİLİYOR

HepsiJET XL, yaz sezonunda yazlık bölgelerde verdiği hizmetle buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın, kurutma makinesi gibi beyaz eşyalar ile klima, televizyon, mobilya gibi büyük hacimli ürünleri güvenli ve hızlı bir şekilde teslim ediyor.

Büyük hacimli ürünler HepsiJET XL ile yazlık bölgelere rahatlıkla teslim ediliyor

HepsiJET XL, yaz sezonunda yazlık bölgelerde verdiği hizmetle buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın, kurutma makinesi gibi beyaz eşyalar ile klima, televizyon, mobilya gibi büyük hacimli ürünleri güvenli ve hızlı bir şekilde teslim ediyor.

HepsiJET XL, yazlık bölgelerde hizmet ağını genişleterek Antalya, Aydın, Balıkesir, Çanakkale, İzmir ve Muğla gibi yazın tatilcilerin sıklıkla tercih ettiği illerde, müşterilerine büyük hacimli ürünlerin teslimatında rahatlık sağlıyor.

HepsiJET XL, özellikle yaz sezonunda yazlık bölgelerde aktif olarak yer almaya devam ediyor. Ev içine kadar teslimatı benimseyen müşteri memnuniyeti odaklı teslimat gerçekleştiren HepsiJET XL, e-ticaretten alınan buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın, set üstü ocak, kurutma makinesi benzeri beyaz eşyalar ile klima, televizyon, mobilya gibi hacimli ürünleri güvenli ve hızlı bir şekilde teslim ediyor.

Türkiye genelinde 81 ilde hizmet veren HepsiJET XL, 14 ilçede de hizmet ağını genişletti.

Bu yaz, HepsiJET XL'ın dağıtım ağında öne çıkan il ve ilçeler arasında Antalya'nın Alanya, Kaş, Kemer, Manavgat ve Serik ilçeleri; Aydın'ın Kuşadası ve Didim ilçeleri; Balıkesir'in Erdek, Edremit, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık ilçeleri; Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi; İzmir'in Çeşme, Selçuk ve Dikili ilçeleri ile Muğla'nın Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Datça ilçeleri yer alıyor. Bu bölgeler, HepsiJET XL'ın yaz döneminde yoğun dağıtım gerçekleştirdiği önemli noktalar olarak dikkat çekiyor.

Ev içine kadar teslimat

HepsiJET XL, hacimli ürünlerin teslimatında en büyük problemlerden biri olan yüksek kat, dar apartman boşlukları ya da kapı girişleri gibi fiziksel engelleri vinç ya da XL asansörü kullanarak aşıyor. Teslimat öncesinde müşterilerle iletişime geçerek, fiziksel koşulları öğrenen HepsiJET XL ekibi, bu koşullara uygun operasyonel ayarlamalar yaparak güvenli ve zamanında teslimat garantisi sunuyor. Aynı zamanda “Yarın Kapında” ve “Randevulu Teslimat” seçenekleri ile müşterilere kolaylık sağlıyor.

HepsiJET XL’ın üstün teknolojik altyapısı ve eğitimli personeli sayesinde hacimli ürünleri hasarsız ve zamanında teslim ediyor. HepsiJET XL böylece teslimat sonrasında yüzde 99’un üzerinde olumlu müşteri geri bildirimleri alıyor.

Türkiye’nin 81 ilinde müşterilerin belirlediği yere hacimli ürünleri teslim eden HepsiJET XL, kargo süresi için net teslimatta yüzde 95, uğrama oranında ise yüzde 98 başarı oranına ulaşıyor.

ABONE OL