Dolar $
32.31
%-0.07 -0.02
Euro €
34.82
%0 0
Sterlin £
40.66
%-0.09 -0.03
Çeyrek Altın
3926.99
%0.37 14.38
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Teknoloji Pazar 07 Ocak 2024 21:09

BURSA'DA E- TİCARET ZİRVESİ

Bursa'da 15 Ocak'ta düzenlenecek olan Yüzüncüyıl İkliminde E-Ticaret ve Dijital Dönüşüm Zirvesi, e-ticaret dünyasının öncülerini, iş profesyonellerini ve girişimcileri bir araya getirecek.

Bursa'da e- ticaret zirvesi

Hipotenüs E-Ticaret Sistemleri tarafından organize edilen E-Ticaret ve Dijital Dönüşüm Zirvesi, sektördeki en son gelişmeleri ve geleceğin trendlerini keşfetmek isteyen herkesi ağırlayacak.

Birçok profesyonel e-ticaret dünyasının önde gelen isimlerinin yer alacağı zirvede, açılış konuşmasını gerçekleştirmek üzere Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş programa dahil olacak.

PTTAVM.com Genel Müdürü Hakan Çevikoğlu, Sefamerve Kurucusu Mehmet Metin Okur ve Trendyol İcra Kurulu Üyesi Ozan Acar’ın da konuşmacı olacağı zirve, Merinos Orhangazi Salonu’nda 15 Ocak’ta saat 09.30 -16.30 arasında gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili E-Ticaret & Dijital Pazarlama Ajansı ExenOnline’ın Kurucusu ve aynı zamanda programın moderatörlerinden olan Esat Çetin, “Türkiye’nin önemli üretim üslerinden birisi olan aynı zamanda birçok başarılı markaya ev sahipliği yapan Bursa için çok önemli bir etkinlik olacak. Konuşmacıların her birisi çok önemli ve güncel bilgiler aktaracak. Özellikle Ticaret Bakanlığı’nın sağladığı e-ihracat teşvikleri ile ilgili çok önemli gelişmeleri dinlemek çok heyecan verici olacak.” ifadelerinde bulundu.

Katılımcıların sektörün önde gelen isimleriyle tanışması, pazaryerinde başarılı olmanın sırlarını öğrenmesi,  geleceğin e-ticaret trendleri ve teknolojileri hakkında bilgi edinmesi ve iş bağlantıları kurup sektördeki profesyonellerle ağlarını genişletmesi için etkinliğe katılım ücretsiz olacak.

ABONE OL