Dolar $
32.72
%-0.18 -0.06
Euro €
35.01
%-0.17 -0.06
Sterlin £
41.52
%-0.25 -0.1
Çeyrek Altın
3933.76
%-0.59 -22.94
SON DAKİKA
Ayşe KIRCA | Mobilya - Dekorasyon Cuma 24 Mayıs 2024 11:04

BONNA'DAN EL YAPIMI HİSSİNDE, DAYANIKLI VE ÇEVRE DOSTU BİR KOLEKSİYON: BLUSH VE SAHARA TONE

Premium porselen markası Bonna, porselen üretimindeki uzmanlığını Vitrified kategorisine taşıdığı ürünlerine yeni koleksiyonlar ekledi. Geçtiğimiz yıl Hornfels ve Mirage koleksiyonlarını kullanıcıyla buluşturan marka, Blush ve Sahara Tone Koleksiyonu ile Vitrifiye kategorisindeki ürünlerini genişletti. İki farklı renkte tasarlanan koleksiyon, en dayanıklı ve yüksek kaliteli hammaddelerden üretiliyor. Amorf formuyla masalara şıklık katacak olan Blush ve Sahara, sürdürülebilir özelliğiyle de aynı zamanda çevre dostu.

Bonna'dan el yapımı hissinde, dayanıklı ve çevre dostu bir koleksiyon: Blush ve Sahara Tone

Bonna, "Mükemmel yeme içme deneyimi" vaadini yeni ürün kategorileriyle genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl vitrified kategorisindeki yeni ürünleri, Hornfels ve Mirage koleksiyonlarını kullanıcılarıyla buluşturan marka, bu kez Sahara ve Blush Tone Koleksiyonlarıyla sunumlara ayrıcalık katıyor.

 

Seramik atölyesinden çıkmış gibi 

Bonna’nın en dayanıklı ve yüksek kaliteli hammaddelerden üretilen vitrifiye koleksiyonları Blush ve Sahara, adını Akdeniz sahillerinin melodisinden alıyor. Dalgaların nazikçe sahile vurmasını ve denizin hareketini simgeleyen kıvrımlı formu ile seramik atölyesinden çıkmış hissiyatı veren koleksiyon sadece doğadan ilham almıyor aynı zamanda üretiminde daha az enerji ve karbon salınımı yaparak çevre dostu bir yaklaşım sergiliyor. Seramik ürünlerine göre daha dayanıklı ve istiflenebilir olması nedeniyle, özellikle butik ve fine dine restoranlar eşsiz bir deneyim vadeden koleksiyonlar, görsel ve işlevsel açıdan oldukça tatmin edici.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR