Dolar $
32.33
%-0.11 -0.03
Euro €
34.85
%0.28 0.09
Sterlin £
40.62
%-0.28 -0.11
Çeyrek Altın
3905.94
%-0.29 -11.17
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | GÜNCEL Cumartesi 20 Nisan 2024 17:00

BAŞKAN ÖZDEMİR, CHP YEREL YÖNETİMLER ÇALIŞTAYI'NA KATILDI

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi'nin yerel seçimlerin ardından düzenlediği Yerel Yönetimler Çalıştayı'na katıldı.

Başkan Özdemir, CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı'na katıldı

CHP Genel Merkezi’nin düzenlediği CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı Ankara’da yapılıyor. CHP’li belediye başkanları, il ve parti yöneticilerinin  yer aldığı çalıştaya Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir de katılıyor.

Çalıştay öncesi, belediye başkanları ve parti yönetimi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında Anıtkabir’i ziyaret ederek Mustafa Kemal Atatürk’e minnet ve saygılarını ifade etti.

CHP Genel Merkezi'nde yapılan ve 2 gün sürecek olan çalıştayın açılış konuşmasını yapan Özel, muhafazakar ve milliyetçi demokratlardan oy alarak yerel seçimlerden birinci parti olarak çıktıklarını söyledi.

Özel, "En zor zamanlarda görevlerini layıkıyla yapıp, en iyi kamu görevlerini liyakatle, şeffaf, açık bir şekilde yapan ve geçmişte yerel yönetimlerde görev alıp bugün bu salonu hınca hınç dolduracak kadar çok mazbatayı almamızı sağlayan tüm belediye başkanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

ABONE OL