Dolar $
32.79
%0.02 0
Euro €
35.16
%0.01 0
Sterlin £
41.66
%0.21 0.09
Çeyrek Altın
3935.91
%-0.53 -20.81
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | SPOR Salı 28 Mayıs 2024 21:41

AT YARIŞISINDA YENİ BİR SEVİYE

Türkiye'nin öncü internet şirketi Doğan Online, Atyarışı.com ile at yarışlarını 'Yeni Bir Seviye'ye çıkarıyor.

At yarışısında yeni bir seviye

Bünyesinde Nesine.com, Hepsiburada.com, Hepsipay.com gibi Türkiye’nin en büyük internet sitelerini barındıran Doğan Online, Atyarışı.com’u yarışseverler ile buluşturdu. Türkiye Jokey Kulübü’nün yasal elektronik bayisi Atyarışı.com’u kuran Doğan Online, şans oyunları alanındaki liderliğini at yarışı sektöründe de sürdürmeyi hedefliyor. Nisan ayında yayın hayatına ve faaliyetlerine başlayan platform, at yarışlarına yeni bir seviye getiriyor. 

 

Uzman yorumcular tarafından hazırlanan hazır kuponlar, yarışlara dair özel yorumlar, güçlü istatistikler, zengin içerikler ve kampanyalar yarışseverlerin şansını artırıyor.

 

Türkiye’de e-ticaret sektörünün önde gelen kuruluşu Doğan Online’ın bu alandaki tecrübesinden yola çıkarak yayın hayatına başlayan Atyarışı.com, Türkiye’nin önde gelen uzman at yarışı yorumcuları ve yayıncılarını bir araya getirerek, at yarışı tutkunlarının yarışları canlı ve interaktif bir platformda takip etmesini sağlıyor.  TJK TV ile yurt içi ve yurt dışı yarışlarını canlı izleme imkanı sunan platform, yarışseverlerin tüm yarışlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olmasına olanak tanıyor. Web sitesi, mobil websitesi ve mobil uygulamalarının kullanıcı dostu arayüz tasarımı ile de büyük beğeni toplayan Atyarışı.com, müşteri memnuniyetini önceliklerinin üst sırasında tutuyor. 

 

Atyarışı.com YouTube kanalıyla Barış Düşmez, Zadik Gökoğlu, Atahan Zilcioğlu, Enver Arslan, Burak Sipahiler, Fuat Çakar ve Yalçın Akağaç gibi uzman yorumcuların her gün düzenlediği canlı yayınlarının yanında her hafta ünlü isimlerle özel programlar gerçekleştirerek yarışseverlere benzersiz içerikler sunuyor.

 

Atyarışı.com ayrıca kullanıcılarına özel düzenlediği birbirinden heyecanlı kampanyaları ile de at yarışı tutkunlarının şansını ve heyecanını ‘yeni bir seviye’ye çıkarıyor. Atyarışı.com üye olan herkese koşulsuz 100 TL hediye etmesinin yanı sıra her gün ve tek seferde yapılacak ilk 250 TL ve üstü para transferinde banka komisyonu bedelini de yarışseverlere hediye ediyor.  Ayrıca 6’lı Ganyan Kuponu’nda tek ayaktan yatan ve yatan ayaktaki tercihi tek at olan kuponlar için kupon bedelinin yüzde 50’sini iade ediyor.

 

Atyarışı.com dönem boyunca gerçekleştireceği yeni kampanyalar ile yarış heyecanına ortak olmaya devam edecek.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR