Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | EKONOMİ Perşembe 11 Nisan 2024 07:00

ASEE UZMANLIĞI İLE VERİNT KALİTE VE ANALİTİK ÇÖZÜMLERİ'Nİ SEÇTİ

Akbank, çağrı merkezi ile müşterileri arasındaki etkileşimleri inceleyerek müşteri deneyimini daha da ileriye taşımak amacıyla ASEE'nin çözümlerini sunduğu müşteri deneyimi yönetiminin lideri Verint Kalite ve Analitik Çözümleri'ni tercih etti.

ASEE uzmanlığı ile Verint Kalite ve Analitik Çözümleri'ni seçti

Değişen müşteri beklentileri sonucunda çağrı merkezi deneyimlerinin müşteri memnuniyetine ve markaların imajına olan etkisi gittikçe artıyor. Müşterilerine fark yaratan bir hizmet sunmak isteyen Akbank, müşteri temsilcileri ile müşteriler arasındaki etkileşimi gerçek zamanlı ve geçmişe dönük olarak inceleyerek müşteri deneyimini geliştirmek için Verint Kalite ve Analitik Çözümleri'ni tercih etti.

 
ASEE'nin çağrı merkezi ve ses teknolojileri alanındaki uzman kadrosu ile sunduğu Verint Kalite ve Analitik Çözümleri müşteri etkileşimlerinin otomatik olarak daha iyi anlaşılmasını ve yönetilmesini sağlıyor. Bu yenilikçi çözüm, geçmişe dönük analiz ile müşterinin yakın geçmişte söylediği bazı anahtar kelimeleri tespit edebiliyor, talep ve şikayetlerin daha iyi anlaşılmasını sağlayarak süreçlerin iyileştirilmesini kolaylaştırıyor. Gerçek zamanlı analiz sayesinde ise temsilci ve müşteri arasındaki sorunlu bir iletişime anında müdahale ediyor. Örneğin konuşma sırasında saptadığı kilit kelimeler sayesinde, müşteri temsilcisinin önüne yönlendirici mesajlar çıkarabiliyor ya da temsilcinin yasaklı bir kelime kullanması durumunda anında yöneticisini uyarabiliyor. Tek ekran üzerinden bütünleşik hizmet ile kolay kullanım sağlayan çözüm, tamamen yedekli bir altyapıya sahip olması ile de kesintisiz ve güvenli bir operasyon sunuyor.

Müşteri memnuniyeti ve sadakati artarken operasyonel verimlilik de yükseliyor
Konu ile ilgili açıklama yapan ASEE Türkiye Ülke Lideri Hatice Ayas, “Global gücümüz ve AR-GE altyapımız ile finans sektöründen sigorta sektörüne, telekom operatörlerinden hava yolu firmalarına kadar pek çok farklı sektörden firmaya yönelik çözümler sunuyoruz. Müşteri etkileşimi ve ses teknolojileri çözümleri ürün portföyümüzde önemli bir konuma sahip. Çağrı merkezleri aracılığıyla müşterileri ile etkileşimde bulunan tüm firmalara yönelik sunduğumuz Verint çözümü ile müşteri iletişimini daha verimli bir hale getiriyoruz. İş ortaklarımızla birlikte bilgi birikimi ve tecrübemizi Akbank ile paylaşarak bankacılık sektörünün gelişimine ve müşteri deneyiminin ileriye taşınmasına katkıda bulunmak bizim için çok anlamlı.” dedi.

Verint Türkiye Ülke Müdürü Barış Özdemir ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Akbank gibi lider bir finans kuruluşu ile iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Verint Kalite ve Analitik Çözümleri, çağrı merkezi operasyonlarının özellikle artan etkileşimleri en iyi şekilde ve en az kaynakla yönetmelerine yardımcı olacaktır. Böylece artan hız ve verimlilik ile beraber Akbank'ın müşterileri için bütün temas noktalarında daha iyi bir CX müşteri deneyimi yaratmasına yardımcı olacaktır. Ayrıca, Verint'in alanında lider üretken yapay zekâ destekli teknolojileri, her geçen gün sayıları katlanarak artan botları ve partnerimiz, ASEE'nin uzman danışman kadrosu ile birlikte müşteri deneyimini çok daha üst seviyelere taşıma yolculuğunda Akbank'ın yanlarında olacak.”
ABONE OL