Dolar $
32.49
%-0.1 -0.03
Euro €
34.83
%0.12 0.04
Sterlin £
40.85
%0.39 0.15
Çeyrek Altın
3934.85
%-1.27 -49.94
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | EKONOMİ Pazar 14 Nisan 2024 07:00

ALIŞGİDİŞ'E, QORUS REİNVENTİON AWARDS EUROPE 2024'TE DİSTRİBUTİON KATEGORİSİ'NDE ÖDÜL

Alışveriş alışkanlıklarını yeniden tanımlayan ve Türkiye'de "Şimdi Al Sonra Öde" (BNPL) modelinin öncüsü olan Alışgidiş, Viyana'da düzenlenen Qorus Reinvention Awards Europe 2024'te Distribution Kategorisi'nde Gümüş Ödül'e layık görüldü.

Alışgidiş'e, Qorus Reinvention Awards Europe 2024'te Distribution Kategorisi'nde Ödül

Qorus, perakende finans kurumlarına yönelik uluslararası bir dernek olarak 20 Mart 2024 tarihinde Viyana'da gerçekleşen canlı bir törenle ilk kez düzenlediği Qorus Reinvention Awards Europe etkinliğinde kazananları duyurdu. Alışgidiş Kredisi, bankacılık sektöründeki en yenilikçi projelerin değerlendirildiği Distribution Kategorisi'nde Gümüş Ödül kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Bu prestijli ödül, Alışgidiş'in sürdürülebilir büyüme ve inovasyon çabalarını takdir ederken, şirketin Türkiye'deki lider konumunun pekiştirilmesine yardımcı oluyor.

Fibabanka Ekosistem ve Platform Bankacılığı’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, "Bu ödül, Alışgidiş'in inovasyon ve müşteri odaklı yaklaşımının bir yansımasıdır. Şimdi Al Sonra Öde modeline öncülük eden Alışgidiş Kredisi’yle Türkiye'deki perakende finans sektöründe önemli bir boşluğu dolduruyoruz. Bu ödül, ekibimizin emeklerinin de somut bir göstergesi olarak hepimize gurur verdi." dedi.

Qorus CEO'su John Berry, "Bu ödüller, yeni girişimlerin ve girişimcilerin en iyi ve en parlak fikirleri tanımalarına, öğrenmelerine, büyüyebilmelerine katkı sağlayarak kritik bir rol oynuyor" dedi. “Hiçbir finansal hizmet oyuncusu hareketsiz durmayı göze alamaz. Bu inovasyon vitrininin, Avrupa'daki endüstrinin aksaklığa etkileyici bir şevkle yanıt vermek için nasıl bir araya geldiğini göstermesinden büyük mutluluk duyuyorum!” dedi.
 
ABONE OL