Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Perakende Pazar 24 Eylül 2023 16:11

AKTİF YAŞAMA DAİR HER ŞEY BOYNER DYNAMİC FEST'TE

Boyner, aktif yaşamı odağına alan herkesi 23-24 Eylül tarihlerinde Kemerburgaz Kent Ormanı'ndaki YBY Woods Yaşam ve Etkinlik Alanı'nda "Yılın En Dinamik Festivali" Boyner Dynamic Fest'e davet ediyor.

Aktif Yaşama Dair Her Şey Boyner Dynamic Fest'te

Aktif ve iyi yaşamı herkesin hayatına dahil etmeyi amaçlayan Boyner, bedene ve ruha iyi gelecek fiziksel aktiviteleri, atölyeleri ve ilham veren konuşmacıları ile şehrin en dinamik festivaline ev sahipliği yapmak için geri sayıma devam ediyor. 

 

23-24 Eylül tarihlerinde doğanın kalbi Kemerburgaz Kent Ormanı YBY Woods Yaşam ve Etkinlik Alanı’nda düzenlenecek ve içinde bolca eğlence, enerji ve hareket olan Boyner Dynamic Fest’te iyi yaşamın perdesi aralanıyor. 

Aktif Yaşam Hareketi Boyner Dynamic Fest’te Yaşanacak

İki gün boyunca Boyner Dynamic Fest’in aktivitelerle dolu programında aktif ve iyi yaşama dair iham veren konuşmacılar, ruha iyi gelen deneyimler, bolca hareket, eğlence, müzik, dans ve keyifli atölyeler yer alacak. Festival; mindfulness, sağlıklı ve iyi yaşam kavramlarıyla ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla alanında uzman isimleri bir araya getiriyor. 

Antiaging ve Biyokimya Uzmanı Ayşegül Çoruhlu, Klinik Spor Psikoloğu Berceste Şeber, Sağlıklı Yaşam Koçu Ece Vahapoğlu, Mindfulness Eğitmeni Erhan Ali Yılmaz, Performans ve İyi Yaşam Danışmanı Esin Aksoy, Diyetisyen Kumsal Kurucu, Fitness Eğitmeni Tuğrul Çağrı Yılmazer ve Uzman Diyetisyen Orçun Kürüm gibi önde gelen  isimler ruha ve bedene iyi gelen tüm bilgi ve deneyimlerini festival katılımcıları ile paylaşacak. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR