Dolar $
32.25
%-0.06 -0.02
Euro €
35.04
%-0.31 -0.1
Sterlin £
40.86
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4065.06
%1.02 40.53
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | Kültür - Sanat - Magazin Salı 30 Nisan 2024 16:44

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TEGV ETKİNLİK NOKTALARINDA COŞKUYLA KUTLANDI

"Bir Çocuk Değişir, Türkiye Gelişir" mottosuyla çocukların temel eğitimine katkı sunan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı yurdun dört bir yanında çocukların katılımıyla kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı TEGV Etkinlik Noktalarında Coşkuyla Kutlandı

“Bir Çocuk Değişir Türkiye Gelişir” mottosuyla çağdaş nesillerin yetişmesi için Türkiye genelindeki etkinlik noktalarında ilköğretim çağındaki çocuklara nitelikli eğitim desteği sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ülkenin dört bir yanında çocukların katılımıyla ve coşkuyla kutladı. Geleneksel hale getirilen şenlikler kapsamında, TEGV etkinlik noktaları ve diğer şenlik alanları gönüllülerin de desteğiyle çocuklar için süslendi. Gönüllüler ve öğretmenler; yüz boyamaları, çeşitli oyunlar, yarışmalar ve dans gösterileriyle eğlenceli anlar yaşamalarını sağladı. Türkiye’nin 72 etkinlik noktasında minikler bayramlarını kutlarken eğlenerek keyifli vakit geçirdiler.

Birçok sponsor kurum da TEGV’e destek verdi

Etkinlikler kapsamında birçok sponsor kurum da TEGV’e destek verdi. İstanbul’daki Öğrenim Birimlerinin şenlik etkinliklerini Lenovo üstlenirken, MediaMarkt tüm Ateşböceği Öğrenim Birimlerinde çocuk şenlikleri kutlamasına destek verdi. Çorlu Aysel Öğücü- Lila Öğrenim Birimi ve Tekirdağ Fibria Öğrenim Birimlerine ise Lila Kâğıt destek sağlarken, Kellogs, Türkiye genelindeki tüm TEGV etkinlik noktalarında "Granola" ürün desteğinde bulundu. Bu özel şenlik ve kutlamalarda verdikleri destek için sponsor kurumlara ve gönüllülere teşekkür edildi.

ABONE OL