Dolar $
32.21
%-0.24 -0.08
Euro €
35.07
%0.36 0.12
Sterlin £
40.88
%0.45 0.18
Çeyrek Altın
4040.92
%1.44 56.7
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Pazar 15 Ekim 2023 12:57

2. KHG HEROES ÖDÜLÜ GERÇEKLEŞİYOR

KHG, bu yıl ikincisini gerçekleştireceği KHG Heroes organizasyonunda, düzenleyeceği çeşitli etkinlikler ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. 11-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen bu B2B etkinliği, Crystal Hotels ve Nirvana Hotels'in En İyi 100 Satış Liderini ve değerli iş ortaklarını onurlandırmak için düzenleniyor. Cosmos Theatre'da gerçekleşecek ödül töreniyle taçlandırılacak bu organizasyon, 80'den fazla acenteyi ve 14 ülkeyi bir araya getirecek. Dünya satış ve pazarlama ekosistemini tek bir noktada toplayacak olan KHG Heroes'ta, katılımcılar, eğlence, küresel ağ oluşturma ve takdirle dolu unutulmaz bir haftanın keyfini çıkaracak…

2. KHG Heroes ödülü gerçekleşiyor

Bu yıl 2.si düzenlenecek olan KHG Heroes için geri sayım başladı. Bir hafta sürecek etkinliğin Cosmos Theatre'da gerçekleşecek olan ödül töreni, satış dünyasının yıldızlarını taçlandıracak ve sektördeki en iyileri kutlamak için bir fırsat sunacak. Bu büyük organizasyon, 80'den fazla acentenin ve 14 farklı ülkenin katılımıyla uluslararası bir çeşitlilik sunacak. KHG Heroes Ödül Töreni, dünya satış ve pazarlama ekosistemini bir araya getirmeyi hedefliyor.

KHG'nin çatısı altındaki oteller olan Crystal Hotels ve Nirvana Hotels, bu etkinliğe katılım sağlayacak konuklara konforlu bir konaklama deneyimi sunacak. Nirvana Cosmopolitan Hotel ve Nirvana Mediterranean Excellence Hotel, bu özel organizasyonda konukların ev sahipliğini üstlenecek.

Katılımcılar, Cosmos Theatre'da gerçekleşecek olan ödül töreninin yanı sıra eğlence, küresel ağ oluşturma ve takdirle dolu unutulmaz bir haftanın tadını çıkaracak. Satış ve pazarlama dünyasının önde gelen isimlerinin ödüllerinin takdim edileceği bu özel organizasyon, deneyimlerle dolu bir platform sunacak. Dünyanın dört bir yanından ve Türkiye'den birçok satış lideri bu etkinlikte bir araya gelerek deneyimlerini paylaşacak ve yeni iş fırsatlarına kapı aralayacak. 2. KHG Heroes Ödül Töreni, satış dünyasının yıldızlarına layık görülen övgüyü sunmak ve sektörün ilerlemesine katkıda bulunmak için özel bir fırsat sunuyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR