Dolar $
32.83
%0.07 0.02
Euro €
35.11
%-0.46 -0.16
Sterlin £
41.62
%-0.23 -0.09
Çeyrek Altın
4013.51
%-1.22 -49.07
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | Çevre ve Doğa Salı 11 Haziran 2024 10:00

ESKİŞEHİR'DE SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK İÇİN BALIKDAMI FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nin ev sahipliği yaptığı "Sürdürülebilir Gelecek İçin Balıkdamı" fotoğraf sergisi açıldı.

Eskişehir'de Sürdürülebilir Gelecek İçin Balıkdamı fotoğraf sergisi açıldı

Bu yıl “Bizim Toprağımız, Bizim Geleceğimiz” teması ile kutlanan Dünya Çevre Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Doğa Araştırmaları Derneği ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Eskişehir Şube Müdürlüğü ortaklığında yürütülen “Balıkdamı Sulak Alanında Doğa Temelli Çözümlerle Herkes İçin Sürdürülebilir Su” projesi kapsamında açılan fotoğraf sergisi beğeni topladı.

Türkiye’nin en büyük sulak alanlarının başında gelen ve Sivrihisar ilçesinde bulunan Balıkdamı Sulak Alanı, çok sayıda bitki, balık ve kuş türlerine ev sahipliği yapıyor. Balıkdamı Sulak Alanındaki ekosistemin zenginliğini anlatmak ve korunmasına dikkat çekmek için ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarım Bölümünün katkıları ile hazırlanan fotoğraf sergisi ilgi gördü.

Yetkililer, “Sürdürülebilir Gelecek İçin Balıkdamı” fotoğraf sergisinin 25 Haziran’a kadar Hayvanat Bahçesi’nde Eskişehirlilerin beğenisine sunulacağını söyledi.

ABONE OL