Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Turizm Pazartesi 22 Ocak 2024 13:10

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN TATİL PLANI YAPANLAR TATİLBUDUR'DA BULUŞUYOR!

Türkiye'nin birbirinden değerli turizm bölgelerinde, misafirlerini kaliteli bir tatil deneyimi ile buluşturan TatilBudur; Sevgililer Günü'ne özel tatil konseptlerini çiftlerin beğenisine sunuyor. Sezonun öne çıkan rotalarında romantik konseptlerde, ayrıcalıklı tatil önerileri sunan TatilBudur; sevgilisine unutulmayacak bir anı hediye etmek isteyenleri bekliyor.

14 Şubat Sevgililer Günü için Tatil Planı Yapanlar TatilBudur'da Buluşuyor!

Yılın en romantik ve aşk dolu günü 14 Şubat Sevgililer Günü, çiftlerin yeni anılar biriktirmek, keyifli vakit geçirmek, yılın yoğun temposuna romantik bir ara vermek isteyenlerin heyecanla beklediği bir gün. Peki bu özel dönem nasıl değerlendirilebilir, bu mevsimde nerelere gidilir, renk katan etkinlikler nelerdir tüm bu soruların yanıtları TatilBudur’un Sevgililer Günü’ne özel rotaları ile cevap buluyor.

TatilBudur’dan Kayak Tutkunlarına Özel Rotalar

 Doğal güzellikleriyle yılın her dönemi cazibesini koruyan  Türkiye’de, sezonun favori rotaları kış turizmi için oluşturuluyor. Kış sezonunda , temiz havası, bembeyaz kar örtüsü ve kendine has konseptleriyle büyüsünü koruyan kayak merkezleri eğlenmek isteyenlerin ve kış sporları severlerin favori alternatifi oluyor. Uludağ, Kartalkaya ve Palandöken başta olmak üzere Türkiye’nin en güzel kayak merkezlerinde yer alan tam pansiyon, her şey dahil, ultra her şey dahil gibi konaklama paketlerinin bulunduğu otel seçenekleri TatilBudur’da size bekliyor!

Kış Soğuklarında İç Isıtan Termal Oteller 

Soğukla arası olmayanlar için hem ruhunuzu hem de bedeninizi dinlendireceğiniz huzurlu termal otelleri avantajlı fiyatlarla TatilBudur’da keşfedebilirsiniz.

Bolu, Yalova, Bursa, Balıkesir, Afyon gibi çeşitli destinasyonlarda konumlanan termal oteller şifa dağıtıyor. Siz de bu Sevgililer Günü’nde iç ısıtan sıcacık termal otellerde huzur ve keyifle buluşmak isterseniz TatilBudur çeşitli rotalar ve alternatif ödeme şekilleri ile sizleri bekliyor!

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR