Dolar $
34.08
%0.02 0
Euro €
37.74
%-0.25 -0.09
Sterlin £
44.8
%-0.27 -0.12
Çeyrek Altın
4481.27
%-0.71 -31.78
SON DAKİKA

Haftanın konuğu: Yeni Renault Austral

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) tarafından düzenlenen 2023 Satış ve İletişim Ödülleri'nin verildiği törende "Yılın Basın Lansmanı" ödülünün sahibi olan Renault Austral, geçtiğimiz hafta ailecek konuğumuz oldu.

Öncelikle “Yılın Basın Lansmanı” ödülü için Renault Ailesini tekrardan tebrik etmek isterim.

Yeni Renault Austral ile “Her Anı Fark Et”

Bu haftaki yazımda aracın özelliklerinden ziyade, Renault Austral’in yılın basın lansman etkinliğinde yaşadığımız deneyimlerden bahsetmek istiyorum.

Sıra dışı basın lansmanı

Renault Austral basın lansmanı hakikaten çok farklı olmuştu. “Her Anı Fark Et” mottosuyla Türkiye’nin en batı ucu Gökçeada’da gerçekleştirilen Yeni Renault Austral lansmanı gerçekten her anı ile hafızalarımızda yer etmiş, etkinlik konsepti ve kurgulandığı fikir ile de farklılığını ortaya koymuştu.

Renault ailesi bizler için, önemli olanın bir yerden bir yere varmamın değil, bir yolculukta yaşanılanları hatırlamak, her anı yeni ve unutulmaz deneyimlerle keşfetmek düşüncesiyle bir yolculuk hazırlamışlardı.

Özel jetler ile Gökçeada’ya gelmiş, yolculuğa çıkana kadar da lansmanın gerçekleştirileceği lokasyon bizlere söylenmemişti. Her birimiz için kişiselleştirilmiş bir lansman deneyimi sunuldu diyebilirim.

Hollywood’da görülebilecek özel bolt çekimler gerçekleştirdiler

Havalimanına indiğimizde, yalnızca Hollywood’da görülebilecek özel bolt çekimler gerçekleştirdiler ve her birimizi birer yıldız gibi hissetmemizi sağladılar diyebilirim. 

Lansman sunumunun gerçekleştirildiği Gökçeada Havalimanı’na ait hangar, her bir basın mensubunun adına özel olarak hazırlanmış olan yönetmen sandalyeleri ile tamamlanmış ve adeta bir film setine dönüştürülmüştü.

Gökçeada’nın keşfedilmemiş yollarında gerçekleştirdiğimiz sürüş deneyimi ile de Austral’in sürüş özelliklerinin tamamının test etme şansını yakaladık.

Adanın tarihi dokusu eşliğinde, zeytin ağaçları ile denizin buluştuğu keşif noktasında, Gökçeada’nın en meşhur yerel lezzetleri adalı şefler tarafından bizzat hazırlanarak bizlere sunuldu.

Yılın basın lansmanında her anı fark ettik

Türkiye’nin en batı ucundan gün batımını izleme fırsatı yakalayarak, “Her Anı Fark Et” konsepti uygun bir şekilde Yeni Renault Austral ile gün boyunca en özel deneyimleri yaşadık diyebilirim.

Her anının, her bir detayının hafızalarımızda kaldığı, özenle ve özveri ile hazırlanmış bu eşsiz basın daveti için Renault Türkiye ailesine tekrardan teşekkür etmek isterim.

Bir sonraki inceleme ve değerlendirme yazısında görüşmek dileğiyle…