SON DAKİKA

Bu haftanın konuğu: Yeni Chery Tiggo 7 Pro Max

Bu yılın Temmuz ayında Türkiye'de satışa sunulan Chery'in C-Suv segmentindeki yeni modeli Chery Tiggo 7 Pro Max bu hafta konuğumuz oldu. Chery Tiggo 7 Pro Max'i ailecek deneyimleme ve test etme olanağı bulduk.

Chery Tiggo 7 Pro Max teknolojisi ve konforuyla ailece yapılan yolculukları keyifli hale getiriyor diyebilirim.

Chery, kısa sürede Türk tüketicisinin beğenisini kazanmayı başardı

Chery, yenilikçi SUV modelleriyle kısa sürede Türk tüketicisinin beğenisini kazanmayı başardı diyebilirim. Chery, Mart 2023 yılında Türkiye pazarına giriş yapmıştı. Yılın ilk 9 aylık döneminde 47 bin 997 adetlik satışa ulaşan Chery, toplam pazarda 5, binek araç pazarındaysa 3’üncü sırada yer aldı. Türkiye SUV pazarında eylül ayını lider olarak kapatan Chery, ilk 9 aylık satış performansıyla yüzde 12,8’lik paya ulaştı. Markanın D-SUV model ailesi Tiggo 8, toplamda ulaştığı 19 bin 47 adetlik satışla, segmentinde yüzde 42,5 payla açık ara lider oldu. Chery’nin C-SUV segmentindeki Tiggo 7 Pro ve Omoda 5 model aileleriyse, segmentlerinde sırasıyla yüzde 7,2 ve 5,1 payla en fazla tercih edilen modeller arasında yerini aldı.

Chery, en yeni teknolojiler ve zengin donanımlarla aile gezilerinde güvenli ve konforlu yolculuklar sunuyor diyebilirim. Markanın yenilenen oyuncusu Tiggo 7 Pro Max, en güncel Euro 6 emisyon standartlarını karşılarken, aynı zamanda şık tasarımı ve akıllı teknolojisi ile öne çıkıyor. Tiggo 7 Pro Max, modern bir ailenin tüm beklenti ve isteklerini en iyi şekilde karşılayabileceğini belirtebilirim.

Modelde dikkatimi çeken AQS sistemiyle araç içi hava temizliği

Tiggo 7 Pro Max, şık ön ızgarası ve yatay tasarımlı entegre arka aydınlatma grubuyla dikkatleri üzerine çekiyor. 19 inçlik Continental lastiklerde aracın sportif görünümünü artırıyor ve aynı zamanda görsel algısını da güçlendiriyor. Tiggo 7 Pro Max’de dikkatimi çeken, N95 tipi filtresiyle Hava Kalitesi Sistemi (AQS) sayesinde klima her zaman kabinde sağlıklı ve temiz hava olmasını sağlıyor. Klima filtresi mevcut PM2,5 seviyesinden yükseltilerek 0,3µm çapındaki partiküller için yüzde 95 filtrasyon verimliliği sağlıyor ve bu, yolculara sağlıklı ve ferah bir nefes alma ortamı oluşturuyor diyebilirim.

Modeldeki 24,6 inç’lik çift ekran ile şey elimizin altında

Tiggo 7 Pro Max, bilgi-eğlence ve araç ayarlarını entegre eden 24,6 inç’lik çift ekranlı bir ekran çözümü ve Türkçe sesli kontrol özelliği ile de kullanım kolaylığı ve akıllı seyahat deneyimi sağlıyor diyebilirim. HUD göz hizası ekran sistemi sürüş güvenliğini artırmakla kalmıyor, aynı zamanda araca modern ve teknolojik bir görünüm de kazandırıyor. Tiggo 7 Pro Max, şık tasarımı, akıllı ve kullanışlı teknoloji özellikleri, ferah ve konforlu iç mekanıyla ideal bir araç olarak öne çıktığını belirtmek isterim. Ayrıca Chery'nin SUV segmentindeki lider konumunu ve yenilikçi yaklaşımlarının devam edeceğini düşünüyorum.

Kısa sürede Türk tüketicisinin beğenisini kazanmayı başaran ve yılın ilk 9 aylık döneminde 47 bin 997 adetlik satışa ulaşan markaya Türkiye yolculuğunda başarılar dilerim. 

Premium sedan segmentindeki Yeni Tiggo 7 Pro Max’in, ailecek onayımızı aldığını, keyifli ve güvenli sürüş deneyimi yaşattığını belirtebilirim.

Bir sonraki inceleme ve değerlendirme yazısında görüşmek dileğiyle…