Dolar $
32.4
%-0.33 -0.1
Euro €
34.62
%-0.95 -0.33
Sterlin £
40.54
%-0.78 -0.32
Çeyrek Altın
3891.27
%-1.2 -46.87
SON DAKİKA
GÜNDEM Pazar 16 Temmuz 2023 08:52

"ZÜMRÜT TAŞI" ARİŞ PIRLANTA TASARIMLARINDA HAYAT BULUYOR

Ariş Pırlanta, yaz sezonunda pırlanta ve zümrüt taşının birleşimi ile oluşan eşsiz tasarımlarını moda severlerle buluşturuyor. Yeşilin en güzel tonunu barındıran ve ışığı kırarak yayma özelliği bulunan zümrüt taşlı kolye, yüzük ve küpe tasarımlarından birisi bu yaz favorilerinizin arasında olacak.

Mücevher sektörünün lider markası Ariş Pırlanta, birbirinden şık zümrüt taşlı tasarımları ile yaz sezonunda da ışıldamaya devam ediyor. Mücevher tutkunlarının beğenisine sunulan zümrüt taşlarından oluşan tasarımlar yaz aylarında stil sahibi kadınların, imajına hem gündüz hem gece ışık katıyor.

Zümrüt taşının bilinmeyen birçok özelliği de bulunuyor

Bolluğun, zenginliğin, aşkın taşı olan zümrütün ayrıca gücün taşı olduğuna da inanılıyor. Fiziksel, ruhsal ve duygusal dengeyi sağlayan zümrüt, ruhsal gelişimi, iletişimi, neşeyi, romantizmi, uyum ve birliği de artırma özelliği taşıyor.  Ayrıca, arkadaşlık, evlilik ve aile bağlarını güçlendiren zümrüt taşı sadakati de sembolize ediyor.  

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca tasarımları www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR