Dolar $
32.39
%0.05 0.01
Euro €
34.79
%0.14 0.05
Sterlin £
40.68
%-0.12 -0.04
Çeyrek Altın
3914.24
%-0.08 -2.97
SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Cumartesi 23 Eylül 2023 02:10

ZERMERAM'DA LANSMANA ÖZEL PEŞİNATSIZ 12 AY VADE FIRSATI

Konya'da temiz hava ile manzaranın buluştuğu Meram bölgesinde yer alan Zermeram projesinde ilk etap Elmas Evler'in lansmana özel, peşinatsız 12 ay vade imkanı sunan kampanyası başladı.

Zermeram'da lansmana özel peşinatsız 12 ay vade fırsatı

Her ihtiyaca yönelik farklı konut tiplerinin bulunduğu projenin, 80 bin m2 alana kurulan ilk etabında 205 daire ve 9 büyük ölçekli villa yer alıyor. 3+1’den 5+1’e kadar farklı daire tipinde konut ve 10+3 oturum planlı villaların bulunduğu Elmas Evler, konut sahibi olmak isteyenler için cazip ödeme koşulları ile satışa sunuldu.  Projenin bu etabındaki daireler 2024 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek.

Zermeram projesinde, değişen tüketici beklentileri ve sektör dinamiklerini en iyi şekilde değerlendirerek adımlar attıklarını belirten  Seha Yapı İnşaat A.Ş ve Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş’den Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Harun Toftamış, Elmas Evler etabında tüm bu birikimlerden yola çıkarak özel bir kampanya hazırladıklarını belirtti. Toftamış, “Zermeram bizim için çok önemli bir proje. Konya’ya değer katacak işlerin arkasında olmak bizi mutlu ediyor. Gayrimenkul sektörü hem ulusal hem de global değişkenlerden hızlı etkilenen bir sektör. Buna rağmen Seha Yapı İnşaat A.Ş ve Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olarak süreçleri en iyi şekilde yürüterek bugüne ulaştık. Konya’nın her geçen gün değer kazanan bir bölgesindeyiz. Konut, sosyal alan ve alışveriş merkezinin yer aldığı projemizin, Meram bölgesinde ayrıcalıklı bir yaşam alanı olarak konumlanacağına inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

Konut projelerini tasarladıktan ve ürettikten sonra en uygun ödeme koşulları ile konut arayışında olanlarla buluşturmaya çalıştıklarını belirten Toftamış, “Her bir aşamasını titizlikle yürüttüğümüz projemizin Elmas Evler etabını; yine bize yakışan bir kampanya ile ev sahibi olmak isteyenlerle buluşturuyoruz. Konyalıların ve Konya’da yeni bir hayat kurmak isteyenlerin aradıkları ayrıcalıklı yaşamı sunmak adına lansmana özel peşinatsız 12 ay vadeli ödeme planı oluşturduk. Güçlü finansal yapımız ile hayata geçirdiğimiz bu cazip kampanyanın ilgi göreceğine inanıyoruz. Bunu ön satış döneminde açıkça gözlemleme fırsatımız oldu ve ilk etabımızın yüzde 30’unun satışını gerçekleştirdik” dedi.


ABONE OL