Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Gastronomi Pazar 27 Ağustos 2023 15:22

YÜZÜ VE MENÜSÜYLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Şehrin en güzel ve nezih İtalyan restoranı olan La Mia Luce, güncellenen menüsü ile büyülü bir deneyim sunuyor. Yenilenen tasarımlarıyla birlikte, misafirlerine taptaze lezzetler ve özgün imza kokteylleri sunan mekan, dikkatleri üzerine çekiyor. Bu yeniliklerin ve değişikliklerin esin kaynaklarını içtenlikle paylaşan La Mia Luce Müdürü Tünay Evran, mekanın yenilenen vizyonunu ve ilham kaynaklarını anlatarak misafirleri etkileyici bir lezzet şölenine davet ediyor.

Yüzü ve menüsüyle göz kamaştırıyor

İstanbul'un en seçkin İtalyan restoranlarından biri olan La Mia Luce, benzersiz deneyimiyle Akdeniz gecelerine devam ediyor. Geleneksel yöntemlerle hazırlanan yemekler, zengin kokteyl menüsü ve ünlü İtalyan antipastileri ile tanınan restoran, taze bir bakış açısıyla menüsünü güncelledi. La Mia Luce, İtalyan mimarisinin güçlü öğelerini yansıtan tasarımıyla da misafirlerine unutulmaz bir atmosfer sunuyor. İşletme Müdürü Tünay Evran, yenilenen tasarımın ve zenginleştirilen menünün gastronomik deneyimi bir adım öteye taşıdığını vurguluyor. Yenilenen menü, geleneksel İtalyan lezzetlerini korurken, eylül ayından itibaren haftalık değişen özel spesiyal yemekler ve tatlılar sunarak konuklara sürpriz ve özel bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Ayrıca, öğle saatlerine özel hazırlanan hafif yemekler de yakında La Mia Luce'nin yeni imzası haline gelecek.

 

‘‘YENİ VE ETKİLEYİCİ BİR ORTAM OLUŞTURDUK’’

La Mia Luce İşletme Müdürü Tünay Evran, mekanlarında gerçekleştirdikleri kapsamlı değişiklikleri şu şekilde açıklıyor: "Mimariden tabaklara, menüden bar bölümüne kadar büyük bir değişim gerçekleştirdik. Mutfak bölümümüzü genişleterek yeni tatlar için alan oluşturduk. Her zevke ve bütçeye uygun seçeneklerle menümüzü kaliteden ödün vermeden genişlettik. İtalyan mutfağının en başarılı şeflerini kadromuza dahil ettik. El yapımı makarnalarımız, glüten içermeyen ürünlerimiz, İtalyan mutfağının en sevilen ara sıcakları ve tatlıları, zengin şarap seçeneklerimiz ve yenilenen bar bölümümüzle daha canlı ve dinamik bir ortam oluşturduk. Barımızdaki her kokteylin kendine özgü bir hikayesi bulunuyor. Efsaneleşmiş kokteyl tariflerine sadık kalarak kendi imza kokteyl menümüzü oluşturduk." ifadelerini kullanan Tünay Evran, ayrıca "İtalyan tasarım anlayışına uygun şekilde, İtalyan sanatını duvarlarımızdan bahçemize, barımızdan tabaklarımıza kadar her noktada özenle yansıttık.’’ şeklinde konuştu.

 

‘’AKDENİZ’İN SICAK VE EN SAMİMİ ORTAMINI RESTORANIMIZA İŞLEDİK’’

La Mia Luce Executive şefi Feyzullah Bektaş liderliğindeki deneyimli ekibi, İtalyan mutfağının en seçkin ve özel yemeklerini titizlikle hazırlayarak misafirlerimize sunuyor. Mekanın, geniş bir salata çeşitliliği, el yapımı makarnaların enfes lezzeti, Roma tarzı taş fırın pizzaların eşsiz dokusu, zengin antipasto tabakları ile uyumlu şarap ve kokteyllerle mükemmel bir uyum içinde sunulan, lezzetli sunumlarla dolu olduğunu belirten Evran, ‘‘İtalyan mutfağının zengin mirasını taşıyan ve aynı zamanda modern damak zevkine hitap eden mekanımız, lezzet dolu bir yolculuğa çıkmak isteyenleri bekliyor.’’ dedi.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR