Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 16 Aralık 2023 02:35

YURTBAY SERAMİK'TEN BODRUM'DA İKİNCİ MAĞAZA

Yurtbay Seramik'in iş ortaklarından Beğtaşlar Yapı tarafından Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçirilen seramik showroomu, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı ve Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zeki İlter Yurtbay, Beğtaşlar Yapı Kurucu Ortaklarından Seyfettin Beğtaş ve sektör profesyonellerinin katılımları ile düzenlenen tören ile açıldı.

Yurtbay Seramik'ten Bodrum'da İkinci Mağaza

Türkiye'nin önde gelen seramik üreticilerinden Yurtbay Seramik’in iş ortaklarından Beğtaşlar Yapı, 15 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşen görkemli bir törenle ikinci seramik showroomunu Bodrum Yalıkavak'ta ziyaretçilere açtı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın katılımıyla gerçekleşen açılış, Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı ve Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zeki İlter Yurtbay ve Beğtaşlar Yapı kurucu ortaklarından Seyfettin Beğtaş'ın konuşmaları ile renklendi. Bodrum’da faaliyete geçen showroom, sektöre yeni bir soluk getirme hedefi güdüyor.

Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı ve Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yurtbay: “Sekiz sene önce Bodrum için yola çıkarken elimizde olan işimizi sevmek ve birbirimize güvenmekti.”  

Törende konuşan Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı ve Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zeki İlter Yurtbay, Bodrum’da ikinci mağazalarının açılışı için heyecanlı ve gururlu olduklarını belirterek Beğtaşlar Yapı ailesine teşekkürlerini iletti. Yurtbay, “Hiçbir bayiimizle siz-biz ilişkimiz olmadı; bu da Yurtbay’ı Yurtbay yapan büyük farklardan bir tanesidir. Bilindiği üzere Beğtaşlar, bizim ayını zamanda İzmir bayiimiz. Bundan sekiz sene önce kendileri ile el ele vererek Bodrum’a doğru yola çıktık. Yola çıkarken, bildiklerimiz kadar bilmediklerimiz, henüz tecrübe etmediğimiz birçok bilinmezlik de vardı. O gün elimizde olanlar işimizi sevmek ve birbirimize güvenmekti. Bugün geldiğimiz noktada o günkü hislerimizi hala canlı tutuyor ve o günkü heyecanımızı bugün de korumanın ve böyle bir açılışta bunu perçinlemenin memnuniyetini yaşıyoruz,” ifadelerini kullandı.

Yurtbay Seramik’in “doğadan sanata” yaklaşımının bir göstergesi olan Bodrum showroomunun, geniş ürün yelpazesi ve modern tasarım anlayışıyla Bodrum'un seramik ihtiyaçlarına cevap vermesi, iç mimari ve dekorasyon alanında benzersiz çözümler sunması ve tüketicileri modern ve şık tasarımlarla buluşturması hedefleniyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR