Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Perakende Cuma 22 Aralık 2023 11:18

"YILIN SON FIRSATLARI" İÇİN SON ÜÇ GÜN

Amazon Türkiye'nin Prime üyelerine özel her yıl gerçekleştirdiği "Yılın Son Fırsatları" indirim kampanyası 25 Aralık'ta sona eriyor.

"Yılın Son Fırsatları" için son üç gün

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Amazon'un her yıl gerçekleştirdiği, yılbaşı öncesi alışveriş etkinliği "Yılın Son Fırsatları" kampanyasında son üç güne girildi. 

Bu yıl 25 Aralık'a kadar tüm kategorilerden on binlerce üründe kaçırılmayacak fırsatların sunulduğu kampanyada Prime üyeleri, yılbaşında sevdikleri için en güzel hediyeyi bulmak ve yıl öncesi ihtiyaçlarını tamamlamak isteyenler tüm ihtiyaçlarına Amazon.com.tr'nin hızlı ve ücretsiz teslimat seçenekleriyle erişebiliyor. 

Tüm Amazon müşterileri, Amazon'un internet adresi üzerinden "Yılın Son Fırsatları" boyunca her gün yenilenen indirimleri yakalayabiliyor. 

- Prime üyelerine özel ayrıcalıklar

Prime üyeleri "Yılın Son Fırsatları" boyunca kendilerine özel indirimlerden faydalanmanın yanı sıra Amazon'da alışveriş ve eğlencenin en iyisinin keyfini de çıkarabiliyor. 

Amazon'un tüm dünyada 200 milyonu aşkın üyesi olan Prime, Türkiye'deki alışveriş ve eğlence severlerin ayda sadece 39 TL'ye sahip olabileceği müthiş avantajlar sunuyor.

Buna göre, hızlı ve ücretsiz teslimat seçenekleriyle Amazon Prime üyeleri herhangi bir sepet tutarı gözetmeksizin hızlı ve ücretsiz teslimat seçeneklerine erişebiliyor.

Prime üyeleri kendilerine özel ek indirimler de kazanıyor. Prime üyeleri aynı zamanda Çok Al & Az Öde ile 250 TL ve üzeri alışverişlerde sepette yüzde 10 indirim kazanıyor.

Ayrıca, Amazon Prime üyeleri, üyelikleriyle birlikte gelen Prime Video ile aralarında popüler Amazon Originals içeriklerinin de bulunduğu geniş bir içerik seçkisini ek ücret ödemeden Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleriyle primevideo.com ya da tablet, akıllı telefon ve akıllı TV'lerindeki Prime Video uygulaması aracılığıyla izleyebiliyor.

Prime Gaming ile tüm Prime üyeleri piyasanın önde gelen oyunlarında oyun içi ayrıcalıklar, her ay yenilenen ücretsiz oyunlar ve Twitch.tv'de sevdikleri bir yayıncıya aylık abonelik hakkıyla bütünsel bir oyun deneyiminin keyfini çıkarabiliyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR