Dolar $
32.37
%-0.31 -0.1
Euro €
34.73
%-0.03 -0.01
Sterlin £
40.78
%0.32 0.13
Çeyrek Altın
3949.89
%-0.89 -35.08
SON DAKİKA
Perakende Salı 21 Kasım 2023 02:41

YILBAŞINDA SÜRDÜRÜLEBİLİR HEDİYE PAKETLERİ

good4trust.org, Türetim ekonomisini güçlendirmek ve yerel üretici dayanışmasını derinleştirmek için 10 üreticinin iş birliği ile naturalistgift X Good4Trust.org Yılbaşı Sürdürülebilir Hediye Kutuları çalışmasını hayata geçirdi

Yılbaşında sürdürülebilir hediye paketleri

Daha yaşanabilir bir dünya hedefiyle, ekolojik ve sosyal açıdan adil üretim yapan üreticileri, ihtiyaçlarını onlardan karşılayan türeticilerle bir araya getiren good4trust.org, doğa dostu yılbaşı hediyeleri için anlamlı bir işbirliğini hayata geçirdi. Good4Trust ve Naturalistgift, 10 üreticinin desteğiyle hazırladığı hediye paketleri ile dayanışma ruhunu canlı tutmayı, yavaş ve adil ticaretin var olduğunu, sürdürülebilir yaşamın mümkün olduğunu göstermeyi hedefliyor. Toptan satışa imkan sunan yeni sistem, bireylerin ve kurumların yılbaşı hediyeleri için sürdürülebilir seçenekler sunuyor. 

Yapılan işbirliği yalnızca ürünlerin birleşimi değil, doğa dostu bir anlayışın da yansıması 

 İşbirliği ve dayanışma ruhuyla Good4Trust üreticilerinden Naturalistgift öncülüğünde hazırlanan sürdürülebilir hediye kutuları Ekofil, Farmhood, Cen Cam, Cotten Bee, Misbalbahçe, Patricia Naturals, MUMO, My Sunny Home’s, Lindos ve

Peraru Chocolate gibi seçkin üreticilerin kaliteli ürünleriyle ile ortaya çıktı. İşbirliği, yalnızca ürünlerin birleşimi değil, aynı zamanda doğa dostu ve sürdürülebilir anlayışın da önemli bir yansıması. Good4Trust bu birliktelikle, yerel üreticilere destek olma, çevreye duyarlılığı artırma ve döngüsel ekonomiyi güçlendirme hedeflerine bir adım daha yaklaşıyor.

İhtiyaç ve zevklere uygun farklı hediye paketleri seçmek mümkün!

 Farklı ürünlerin birleşiminden oluşan yılbaşı paketleri, meyve cipsleri, çikolata çeşitleri, cam pipet setleri, organik çaylar, misvak diş fırçası, doğal sabunlar ve mumlar, alışveriş keseleri, kitap setleri, bez çanta ve kolonya gibi seçenekler sunuyor. 

ABONE OL