Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Ayşe KIRCA | Turizm Pazar 18 Şubat 2024 15:52

YENİLENME VE SÜKUNETİN BULUŞMA NOKTASI

Acanthus & Cennet Barut Collection'da düzenlenen "Neslihan İskit'le Nefesini Dengele, Titreşimini Yakala" etkinliğinde, katılımcılar benzersiz bir wellness deneyimi yaşadılar.

YENİLENME VE SÜKUNETİN BULUŞMA NOKTASI

Yoğun ve tempolu yaşamın getirdiği stres ve gerginliği atma fırsatı sağlayan "Neslihan İskit’le Nefesini Dengele, Titreşimini Yakala" etkinliği, 9-11 Şubat tarihleri arasında Antalya'nın eşsiz güzellikteki sahilinde konumlanan Acanthus & Cennet Barut Collection’da gerçekleşti. Yoga ve nefes terapisi tutkunları için düzenlenen "Neslihan İskit’le Nefesini Dengele, Titreşimini Yakala" adlı özel etkinlik, katılımcılara unutulmaz bir wellness deneyimi sundu.

 

Düzenlenen etkinlikte katılımcılar, nefes almanın önemini keşfederken, doğru nefes alma tekniklerini de öğrendiler. Etkinlik sırasında katılımcılar, Acanthus & Cennet Barut Collection’ın doğayla içi içe ortamında, yoga ile bedenlerini ve zihinlerini dengeleyerek, sakinlik kavramını yeniden keşfettiler. 

 

Dört Mevsim Yenilenme

 

Acanthus & Cennet Barut Collection Genel Müdürü Hasan Koçak, "Misafirlerimize yıl boyunca devam edecek wellness aktivitelerimizle, yoğun yaşam temposundan uzaklaşma ve kendilerini yenileme fırsatı sunuyoruz. Aktivitelerimiz, bedensel ve zihinsel sağlığı ön planda tutacak şekilde özenle tasarlandı. Amacımız, misafirlerimizin sadece yazın değil, her mevsim unutulmaz bir tatil ve wellness deneyimi yaşamasını sağlamak. Böylece, dört mevsim boyunca doğanın ve wellness aktivitelerimizin sunduğu benzersiz deneyimlerle kendilerini yenilenmiş hissetmelerini istiyoruz" dedi.

 

12 Ay Boyunca Tatilin Adresi: Acanthus & Cennet Barut Collection

 

Konuklarına unutulmaz bir tatil deneyimi sunmayı hedefleyen Acanthus & Cennet Barut Collection, misafirleriyle sadece yaz döneminde değil 12 ay boyunca düzenlenecek wellness etkinlikleriyle de buluşuyor. Yıl boyu düzenlediği wellness etkinlikleriyle misafirlerine unutulmaz deneyimler yaşatacak olan Acanthus & Cennet Barut Collection’ın büyüleyici ortamında, doğanın pozitif etkisinden yararlanırken bedensel ve zihinsel olarak da yenilenmiş hissedeceksiniz.    

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR