Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 09 Aralık 2023 17:17

YENİ YILDA MUTLU ANLARIN ÖYKÜSÜ

Ramsey, erkeklerin stiline seçkin dokunuşlar yapan seçkin ve zamansız hediye alternatifleriyle yeni yılda hediyeleşmeyi mutlu anlara dönüştürüyor. Yeni yıla özel olarak satışa sunulan RAMSEY Cashmere Koleksiyonu ile de ayrıcalıklı bir hediye deneyimi mağazalarda ve www.ramsey.com.tr 'de sizi bekliyor!

Yeni yılda mutlu anların öyküsü

Ramsey, kaşmirin lüks dokusunu zarif ve zamansız tasarımlara dönüştürdüğü yeni “Cashmere Koleksiyonu” ile yeni yılda yine mutlu anların hediyesi olacak. Sınırlı sayıda ve ustalıkla üretilen koleksiyonda yer alan ceket, triko, gömlek, pantolon ve palto gibi birbirini tamamlayan şık, iddialı ve çekici tasarımlar, yeni yıl için en özel hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

 

Ramsey’in yeni yıl kutlamalarını heyecan verici bir deneyime dönüştürecek özel ve zamansız hediye seçenekleri arasında; kış koleksiyonunda yer alan her biri doğal, rafine ve soft dokulara, modern formlara sahip triko, ceket, gömlek, pantolon, overshirt, dış giyim ürünleri ile şıklığı tamamlayan şapka, eldiven, kaşkol gibi seçkin aksesuarlar, parfüm seçkileri ve RAMSEY GiftCard alternatifi de öne çıkıyor.

ABONE OL