Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Perakende Çarşamba 06 Aralık 2023 11:14

YENİ YILDA FARKLI HEDİYELER

Vakko; yeni yılı umut, mutluluk ve yeni koleksiyonundaki zarif parçaları ile karşılıyor. Yeni yılın en güzel ritüellerinden biri olan hediyeleşme sanatının en büyük simgelerinden biri olan Vakko, imza haline gelen hediye setlerini Vakko Dostları ile buluşturuyor.

Yeni yılda farklı hediyeler

Özel günlerde hediye denilince akla ilk gelen marka Vakko, yeni yıl heyecanını anlamlı ve zarif hediye seçenekleri ile karşılıyor. Her yeni yılda vitrin tasarımlarıyla şehre yılbaşının geldiğini müjdeleyen Vakko, alışveriş telaşının yerini ışıltılı bir heyecana bırakıyor. Hediye vermenin ve seçmenin bir sanat olduğunu düşünen Vakko, kadın ve erkek koleksiyonlarındaki parçaları, özel aksesuarları, hafızalarda iz bırakan parfümleri, modern ve en iyi kalite kumaştan üretilen eşarpları, monogram serisi ve birbirinden özel birçok hediye seçkisi sunuyor. Vakko; çantadan parfüme sunduğu sayısız hediye seçeneklerinin yanı sıra şık yeni yıl sofraları içinde Vakko Dostları’nın hazırlığına eşlik ediyor. 

 

Yeni yıl gecesine imza atan şıklık 

Vakko Sonbahar Kış 23/24 kadın ve erkek koleksiyonu, şehrin yeni yıl ışıltısını yansıtan tasarımlarıyla umut ve neşe dolu bir yılın karşılandığı gecede özenli bir hazırlığın önemli bir parçası oluyor. Sezon modasının en şık halini yansıtan Vakko kadın ve erkek koleksiyonu özgün, konforlu, elegan, güçlü ve çekici görünümler sunuyor. Vakko’nun birbirinden çekici koleksiyon tasarımları hem iyi bir hediye seçeneği hem de şık bir görünümün anlamlı parçası oluyor.   Vakko yılbaşına özel ürünleri ile yaşamın içinden ilham alan tasarımlarıyla ve stil sahibi şıklığı yansıtan trikodan elbiseye, gömlekten cekete zengin koleksiyonuyla en özel hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

 

Vakko Home’dan şık kutlama sofraları

Vakko Home her zevke hitap eden sofra ve dekorasyon tasarımlarıyla yalnızca yeni yıl gecesinde değil aralık ayı boyunca gerçekleşecek yılbaşı temalı özel sofraların tercihi oluyor. Kutlama sofralarını kusursuz kılan sofra takımları, masaya şıklık katan dekoratif objeler ve geceye ışıltı veren mum gibi seçenekler yemeğe eşsiz bir Vakko dokunuşu sağlarken, en keyifli an’lara eşlik ediyor. Yeni yılın olmazsa olmazı yılbaşı ağaçları ise alternatifli boy ve renkleri ile Vakko Home’da sunuluyor. 

 

Zamansız bir hediye arayışında olanlara: Vakko Parfüm

Vakko’nun her zevke hitap eden parfüm çeşitleri, yılbaşında en çok tercih edilen hediye seçenekleri arasında yer almaya devam ediyor. Hafızalara kazınan imza kokularıyla Vakko, yeni yılda sevgiyi göstermenin ifadesi oluyor. Dikkat çekici kokusu ile Infiniti serisi, bir klasik olan V De Vakko ve taze kokuları tercih eden kadınların vazgeçilmezi Katia zarif ve anlamlı bir hediye seçeneği oluyor. Tek bir şişe parfüm veya setler ile sunulan Vakko Kozmetik koleksiyonları yılbaşında sevdiklerinizin yüzündeki gülümsemeye sebebiyet veriyor. 

 

Vakko’nun bir klasik olan hediye setleri

Vakko hediye setleri; ‘Moda Vakko’dur sloganıyla sezonun modasına yön veren markanın tasarımlarıyla buluşuyor. Özel hazırlanan hediye kutularında lüks yaşam stilinin tamamlayıcısı olan zarif ve şık aksesuarlar, Vakko Home’un çerçeve, mum, kâse, fincan seti gibi evlere şıklık katan tasarımları ve Vakko L’Atelier’nin lezzetli çikolataları ile buluşuyor. 

 

Özenle hazırlanan kutu tasarımları yılbaşının heyecanına Vakko şıklığı katıyor. Vakko L’Atelier ve Vakko Chocolate’ın unutulmaz lezzetleri ise farklı boyuttaki kofreleri ve ahşap hediye sepetleri ile yeni yılda mutluluğun kaynağı oluyor. Vakko L’Atelier’nin Gingerbreadman, Müzik Kutusu ve yılbaşı temalı kutulu makaron gibi yeni yılın simgesi olan lezzetleri de yılın en heyecanlı günlerini neşelendiriyor. 

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR