Dolar $
32.38
%-0.32 -0.1
Euro €
34.81
%0.17 0.06
Sterlin £
40.78
%0.33 0.13
Çeyrek Altın
3952.04
%-0.84 -32.96
SON DAKİKA
Perakende Pazar 19 Kasım 2023 02:56

YENİ MAĞAZASI İLE MALTEPE PARK'TA

Özgün tasarım çizgisiyle dikkat çeken Bad Bear, Türkiye'nin dört bir yanında özgür ruhlarla buluşmaya devam ediyor. Sokağın ruhunu yansıtan dinamik renkleri ve özel koleksiyonlarıyla standartın dışına çıkmayı seven Bad Bear, yeni mağazasını Maltepe Park AVM'de açtı.

Yeni mağazası ile Maltepe Park'ta

Moda dünyasının öncüsü olmakla kalmayıp aynı zamanda sürdürülebilirlik ve kendi özgün tasarımlarıyla da öncü olmaya devam eden Bad Bear; yeni mağazası ile bu değerleri sürdürerek, tarz ve konforu bir araya getiriyor.

 

Yeni sezon ürünler ve birbirinden özel indirimler, Bad Bear Maltepe Park mağazasında! 

 

Bad Bear, modaseverlere daha fazla seçenek sunmak amacıyla yeni bir adım atıyor. Yeni mağazasının kapılarını 18 Kasım Cumartesi günü Maltepe Park AVM'de açan Bad Bear, '23 Fall Winter koleksiyonu ve indirimli ürünleri ile özgür ruhlara benzersiz bir alışveriş deneyimi sunuyor. Sektöre yeni bir soluk getirecek olan mağaza stil sahibi ruhlara; Bad Bear'ın farklı tasarımları, kaliteli kumaşları ve özgün tarzıyla sokak modasını yakalama imkânı sunmaya devam edecek.

 

BAD BEAR yeni yılda İspanya'da!

 

10. yılına girerken adından başarı ile söz ettiren Bad Bear, kendine özgü perakende mağazacılık konsepti ile sektörün dinamiklerini yeniden belirliyor. Mağaza açılışında konuşan Bad Bear CEO’su Seyhan Selçuk:" Maltepe Park AVM'deki yeni mağazamızda sizleri ağırlamaktan dolayı büyük bir gurur duyuyoruz. Bu yıl başladığımız mağazalaşma adımını, gelecek yıl da sürdürmeye devam etmek istiyoruz. Hem ülke genelinde hem de İspanya'da da yeni bir adım atarak uluslararası alanda da adımızdan söz ettirmeye devam edeceğiz. Pek yakında, Türkiye ve Barcelona’da açacağımız üç yeni mağazamız ile daha büyük kitlelere erişmeyi hedefliyoruz. Mağazamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, sizi Bad Bear ailesine davet etmekten büyük mutluluk duyarız. Modayı ve özgünlüğü seven herkesi Maltepe Park AVM'deki yeni mağazamıza bekliyoruz.' açıklamasında bulundu.

ABONE OL