SON DAKİKA
Gastronomi Pazartesi 16 Eylül 2024 13:53

YEMEKSEPETİ REKLAM PLATFORMU "YEMEKSEPETİ ADS"İ TANITTI

Yemeksepeti, markalara mobil uygulaması ve web sitesi üzerinden reklam verme fırsatı sunan yeni reklam platformu Yemeksepeti Ads'i duyurdu. Mevcut ve potansiyel kullanıcı kitlelerine ulaşma ve bu kitleleri büyütme fırsatı sunan platform, esnek ve veriye dayalı görüntülü reklamlar ve ürün öne çıkarma reklamları gibi olanaklar sağlıyor. Yemeksepeti Ads'e şimdiden kaydolan markalar arasında Unilever, Kellogg's ve L'Oréal bulunuyor.

Yemeksepeti reklam platformu "Yemeksepeti Ads"i tanıttı

Türkiye’de hızlı ticaretin öncü markası Yemeksepeti, kendi bünyesinde oluşturduğu “Yemeksepeti Ads” adlı perakende medya ağını resmi olarak hayata geçirdi. Yemeksepeti Ads, iş ortaklarına reklam verme fırsatları sunarak markaların geleneksel kanalların ötesine geçip dijital çağın müşterilerine ulaşmasını sağlıyor. Yemeksepeti, yaptığı lansmanla birlikte kendi Hızlı Ticaret dikeyine entegre edilmiş yeni bir reklam platformu sunuyor.

Markalar için yüksek potansiyel sunuyor

AdTech pazarının 2030 yılına kadar global olarak 1 trilyon dolara ulaşması* beklenirken, Yemeksepeti de Yemeksepeti Ads platformuyla markaların görünürlüğünü ve erişimini artırmayı, satışa dönüşüm oranlarını iyileştirmeyi ve marka bilinirliğini güçlendirerek satışlarını artırmayı hedefliyor. 

Reklamverenler için online boşluğu kapatıyor

Yemeksepeti Ads, bir perakende medya ağı olarak, statik ve karusel görsellerden potansiyel müşteri kazandıran ürün reklamlarına kadar geniş bir yelpazede reklam seçenekleri sunuyor. Reklamverenler, marka görünürlüğünü artırmak, performansı izlemek ve ayrıntılı analizler yapmak için detaylı hizmetlerden veya self servis seçeneklerden kolayca yararlanabiliyor. Ayrıca, reklamverenlere en iyi hizmeti sunmak ve en etkili perakende medya ekosistemini oluşturmak amacıyla yakın gelecekte yeni geliştirmeler yapılması planlanıyor.

Yemeksepeti Ads, dijital pazarlama kampanyalarında markalara şu destekleri sağlıyor:

Planlamadan uygulamaya daha hızlı geçiş: Reklam kampanyaları, doğrudan Yemeksepeti platformunda tasarlanıp yönetiliyor; bu da kampanyaların hızla hayata geçmesini sağlıyor. Kampanyalar onaylandıktan kısa bir süre sonra Yemeksepeti platformunda yayına alınıyor.

Esnek ve kişiselleştirilmiş reklam hizmetleri: Yemeksepeti Ads platformunu kullanan reklamverenler, hedeflerine uygun olarak müşteri davranışı, gün ve saat aralığı gibi  parametreler doğrultusunda esnek olanaklardan yararlanabiliyor. Kampanyalarını uygulama içi reklamcılıktan dijital pazarlama kanallarına kadar çeşitli çözümlerle hayata geçirebiliyorlar.

Daha iyi sonuçlar veren entegre ekosistem: Yemek ve market siparişlerini düzenli olarak veren geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Yemeksepeti Ads, özellikle kolaylığa önem veren dijital dünyada doğmuş tüketicilere ulaşmak isteyen markalar için ideal bir platform olarak öne çıkıyor.

Türkiye’de öncü sipariş platformundan erişim imkanı: Türkiye yemek sipariş pazarının öncüsü olan Yemeksepeti, ülkedeki milyonlarca kullanıcıya geniş bir erişim imkanı sunuyor.

Kusursuz reklam deneyimi

Yemeksepeti Ads platformuna Unilever, Kellogg’s, L'Oréal ve Ferrero gibi birçok farklı sektörden marka şimdiden dahil olmuş durumda.

Uygulama içindeki doğal deneyimi kesintiye uğratmadan kullanıcılarla etkileşim kurmak için tasarlanan Yemeksepeti Ads, kusursuz bir reklam deneyimi sunuyor. Yemeksepeti, raporlama ve içgörü paylaşımlarından fikir aşamasına, aktivasyondan ölçümlemeye kadar, tüm kampanya süreci boyunca reklamveren markalara destek sağlayacak.