Dolar $
32.38
%-0.38 -0.12
Euro €
34.67
%-0.77 -0.27
Sterlin £
40.57
%-0.66 -0.26
Çeyrek Altın
3908.83
%-0.76 -29.52
SON DAKİKA
Gastronomi Cumartesi 16 Eylül 2023 12:40

WORLD FOOD İSTANBUL'DA YOĞUN İLGİ

Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı World Food İstanbul, bu yıl 31. kez kapılarını açtı. Fuarda, 44 ülkeden bin 500'e yakın yerli ve yabancı katılımcı firma 14 holde, yaklaşık 40 bin metrekare alanda stant açtı. Fuar, yabancı firmaların Türk gıda sektörünü keşfetmesi, sektördeki önemli üretici ve ihracatçılar ile iletişim kurulması açısından önemli bir platform özelliği taşıdı. Türkiye'nin en büyük içecek üretim kapasitesine sahip yüzde yüz yerli ve milli değeri benimseyen Oğuz Holding,geniş ürün yelpazesi kapsamında Juss Meyve Suyu, Black Bruin Enerji İçeceği, Sarıyer Limonata, Sarıyer Gazoz markaları ,yeni ürünü Juss Fesleğen Tohumlu İçecek ve lansman markası Juss Tea ile World Food İstanbul'da yerini alarak fuarın gözde firması oldu.

World Food İstanbul'da yoğun ilgi

Uluslararası fuarlara katılım, firmalara ürünlerinin kalitesini ve güvenilirliğini tanıtma fırsatı sunuyor. Bu kapsamda Oğuz Holding, uluslararası iş birliklerine imkan tanıması ile birlikte B2B görüşmelerinin yoğun olarak gerçekleştiği 31. World Food İstanbul Fuarı'na, Black Bruin Enerji İçeceği, Juss Tea, Juss Meyve Suyu, Sarıyer Limonata ve Sarıyer Gazoz markaları ile katılım gerçekleştirdi.

“BU FUARDAKİ ŞİRKETLERE GÜVEN VAR”

Oğuz Holding CEO’su Enes Örer, fuarın her sene daha da büyüyerek ivme yarattığını vurgulayarak; “Her sene katıldığımız bu fuarda gözle görülür bir ivmelenme yaşıyoruz.  Hem ziyaretçi firma sayısı artıyor hem katılımcı firma sayısı artıyor. 6 hol, 8 hol, 10 hol derken bu yıl 14 hole çıktı yani bu artık kabına sığmayan bir heyecan yaratmış durumuna geldi. Buradaki şirketlere karşı bir güven var özellikle dünyada çok ciddi krizler var. Siyasi çekişmeler, savaşlar derken orta yollu politika ile bunlardan sıyrılmış durumdayız. Burada olduğumuz için de güvenli bölge konumunda ticaretin devam edeceği bir bölge olarak bayrak taşıyıcı rolümüz olacağına inanıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz 106 ülke ihracatımız ile ülke ekonomisine sağladığımız katkılardan dolayı gururluyuz. 2023 yılını hedeflerimizin üzerinde kapatacağımızı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

ABONE OL