Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Cumartesi 16 Aralık 2023 02:08

'VİZYON TOPLANTISI'NDA İŞ ORTAKLARI İLE BULUŞTU

Masdaf'ın Ankara yetkili bölge bayisi FLZ Mühendislik, 09-10 Aralık tarihlerinde Bolu Abant Koru Otel'de düzenlediği 'Vizyon Toplantısı'nda iş ortakları ile bir araya geldi.

'Vizyon Toplantısı'nda iş ortakları ile buluştu

FLZ Mühendislik, 09-10 Aralık tarihlerinde Bolu Abant Koru Otel’de iş oraklarına yönelik ‘Vizyon Toplantısı’ düzenledi.

FLZ Mühendislik Şirket Direktörü Serkan Filiz’in şirket vizyonunu ve hedeflerini paylaştığı toplantıda, FLZ Mühendislik Satış ve Pazarlama Müdürü İlknur Mehder Filiz ise FLZ Mühendislik’in geçmişten günümüze hikâyesini anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Masdaf Satış ve Pazarlama Direktörü Barış Geren, Masdaf Pazarlama Müdürü Nihan Göksal ve Masdaf Yurt İçi Satış Kanalı Bina Teknolojileri Müdürü Cansu Canca’nın da sunumlarıyla katkı sağladıkları toplantıda davetlilere; bina teknolojilerindeki çözümler, pompalarda ki enerji verimliği ve sürdürülebilirlik konularında önemli bilgiler verildi.

“Masdaf’ın başarısında bayilerimizin rolü büyük”

Toplantıda yaptığı konuşmada, sürdürülebilir bayi yapısının önemine dikkat çeken Barış Geren, “Masdaf’ın yarım asırdır süregelen başarısında bayilerimizin rolü büyük. Biz, bayilerimizle birlikte kocaman bir aileyiz. Değerli bayimiz FLZ Mühendislik’le de uzun yıllardır yüksek bir sinerjiyle ve güvene dayalı olarak sürdürdüğümüz iş ilişkilerimiz sayesinde hem başarılı projelere imza atmayı hem de müşteri memnuniyetini sürdürülebilir kılmayı başardık” dedi.

Toplantı sonrasında otelde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelen davetliler, keyifli vakit geçirdiler.


ABONE OL