Dolar $
32.26
%0.03 0.01
Euro €
34.77
%-0.31 -0.1
Sterlin £
40.43
%-0.2 -0.08
Çeyrek Altın
4008.24
%1.32 51.49
SON DAKİKA
Gastronomi Cumartesi 31 Aralık 2022 10:11

VEGAN LEZZETLERİ İLE HER AN HER YERDE YANINIZDA

2022 Küresel En İyi 100 Şekerleme Şirketi arasında yer alan Kervan Gıda, Bebeto markasıyla her damak tadına hitap eden farklı lezzetlerde, gerçek meyve sulu ve vegan şekerlerini tüketicisiyle buluşturmayı sürdürüyor. Bebeto'nun farklı şekillerdeki birbirinden leziz yumuşak şekerleri, yeni yılda da her an her yerde hayatınıza lezzet katmaya hazır.

Vegan lezzetleri ile her an her yerde yanınızda

Türkiye’nin en büyük yumuşak şeker üreticisi Kervan Gıda’nın dünya çapında talep gören markası Bebeto, gerçek meyve sulu, vegan yumuşak şekerleriyle yeni yıla tatlı bir başlangıç yapmak isteyenlerin en renkli eşlikçisi olacak. Bebeto Lovely Fruits, Bebeto Watermelon, Bebeto Sour Worms, Bebeto Ocean Park ve Bebeto Ice Cream yeni yılda da çantada, arabada, ofiste, okulda, seyahatte her an her yerde yanınızda olarak tüm keyifli anlarınıza lezzet ve eğlence katacak.

Bebeto Eğlence Adasında lezzetli bir mola

Bebeto; vegan ve gerçek meyve sulu yumuşak şekerlerinin yanında; çikolata, sakız, balon ve oyuncaklı ürünlerini Bebeto Eğlence Adalarında çocuklarla ve her yaştan sağlıklı lezzetleri sevenlerle buluşturuyor. Siz de Bebeto şekerleriyle kendinizi şımartmak ve sevdiklerinize tatlı bir sürpriz yapmak için Şişli Cevahir Avm, Tuzla  Viaport Marina Avm, Ankara Nata Vega Avm, Antalya Novamall,  Muğla Rüya Park Avm, Denizli Teras Park Avm gibi alışveriş merkezleri başta olmak üzere Türkiye’de toplam 65 noktada hizmet veren Bebeto Eğlence Adası alanlarını ziyaret edebilir, lezzetli bir mola verebilirsiniz. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR