Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Paraf üstü web
Halkbank mobil
Kobi Çarşamba 22 Kasım 2023 13:39

UETS BAĞLANTILI KEP PAKETİ'Nİ YÜZDE 50 İNDİRİMLE SUNUYOR

TÜRKKEP, KOSGEB'in depremzede işletmelere yönelik başlattığı programa destek olarak, Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS) bağlantılı Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) Paketi'ni yüzde 50 indirimle sunmaya başladı.

UETS bağlantılı KEP Paketi'ni yüzde 50 indirimle sunuyor

TÜRKKEP'ten yapılan açıklamaya göre, TÜRKKEP, afetten etkilenen 11 ildeki KOBİ'ler için UETS bağlantılı KEP Paketi'ni indirimli sunuyor.

TÜRKKEP, yeni müşterilerine özel hazırladığı bu kampanyayla KOSGEB desteğinden faydalanacak işletmelerin UETS adreslerini KEP hesaplarına bağlayarak, e-tebligatlarını (elektronik tebligatlarını) KEP üzerinden yönetmelerine imkan sağlıyor.

- "Tüm işletmelerin geleceği için onların yanında olmaya devam edeceğiz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen TÜRKKEP Genel Müdürü Olcay Yıldız, 6 Şubat'ta meydana gelen depremin yaralarının ülke olarak sarılmaya devam ettiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Bu kapsamda KOSGEB, depremden etkilenen mikro, küçük ve orta ölçekli işletmeler için bir destek programı başlattı. Bu desteğe başvuran işletmelerden istenenler arasında UETS hesabına sahibi olmaları da yer alıyor. Yani işletmeler UETS hesabı alarak bu desteğe başvuru yapabilecekler. TÜRKKEP olarak biz de depremzede işletmelerin yanında olmak amacıyla bir indirim kampanyası başlattık. Bu doğrultuda deprem bölgesindeki 11 ilde yer alan işletmelerin yüzde 50 indirimle KEP sahibi olmalarını ve KEP adreslerinin UETS hesaplarına bağlanmasını sağlıyoruz. Böylece işletmelerimize hem maliyet anlamında destek oluyoruz hem de tebligatlarına KEP üzerinden yanıt vermelerine imkan sunarak iş süreçlerini dijitalleştiriyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu her anda üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya hazırız. KEP'in 10. yılını kutladığımız bu dönemde 'gelecek biziz' sloganıyla bir yola çıktık. Kamu kurum ve kuruluşlarının, KOBİ'lerin, esnafların, holdinglerin kısacası ülkemizdeki tüm işletmelerin geleceği için onların yanında olmaya ve birlikte yürüyerek büyümeye devam edeceğiz."

KOSGEB'in destek programına başvurmak isteyen 11 ildeki depremzede işletmeler, "https://turkkep.com.tr/kullanici-talep-formu/" üzerinden ya da "destek@turkkep.com.tr" adresine ulaşarak kampanyadan faydalanabilecek.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR