Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Perakende Cuma 22 Aralık 2023 15:10

TURKCELL MAĞAZALARI VE PASAJ'DA YENİ YIL HEYECANI SÜRÜYOR

Turkcell'in mağazalarında ve Türkiye'nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazaryeri platformu Pasaj'da yılın son indirim günleri başladı.

Turkcell mağazaları ve Pasaj'da yeni yıl heyecanı sürüyor

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yılbaşı yaklaşırken Turkcell'liler ve Pasaj kullanıcıları için tabletlerden kahve makinelerine, telefonlardan tıraş makinelerine kadar birçok üründe fırsat teklifler öne çıkıyor. Kullanıcıların birçok avantajdan yararlanabildiği kampanyada hem Pasaj müşterilerine hem de Turkcell mağazalarını ziyaret edenlere Apple marka birçok cihaza özel yılbaşı teklifleri de sunuluyor.

Aralık sonuna kadar devam edecek ve birçok bütçe dostu teklifin yer aldığı kampanya kapsamında, Pasaj kullanıcıları 7 bin 500 TL üst limitli yüzde 0 faizli alışveriş kredisi, Yapı Kredi ile peşin fiyatına 3 taksit ve 5 bin TL üzeri alışverişlerde geçerli 300 TL Worldpuan fırsatından yararlanabiliyor. Pasaj’da, Paycell ile yapılan ödemelerde 200 TL’ye varan nakit iadesi de kullanıcıları bekliyor.

- Turkcell mağazalarında cazip fırsatlar

Kampanya kapsamında 30 Aralık'a kadar Apple iPhone 11-12-13-15 128 GB modelleri peşin fiyatına 3 taksit avantajıyla Turkcell mağazalarından satın alınabilecek.

Yılbaşına özel fırsatlar Ocak ayında da devam edecek. 15 Ocak’a kadar Apple Airdpods 2. Nesil kulaklıklar, Turkcell mağazaları ve Pasaj’da, Turkcell müşterilerine özel taksitli ve peşin avantajlı satın alma teklifleriyle satışa sunulacak.

Oral-B iO5 diş fırçası ve seyahat kabı seti de 29 Aralık’a kadar Turkcell mağazalarından peşin fiyatına 6 taksit avantajıyla temin edilebilecek.

Verilen bilgiye göre, yılbaşı hediyesi alacaklara ve alışveriş tutkunlarına Aralık ayına özel olarak yüzlerce üründe indirim fırsatları sunan kampanyada herkese uygun birçok seçenek yer alıyor.

Pasaj’ı operatör fark etmeksizin herkes kullanabiliyor. Kampanya kapsamında İstanbul içi seçili ürünlerde 24 saatte teslimat opsiyonu da bulunuyor. Turkcell Pasaj müşterileri, kampanya detaylarına www.turkcell.com.tr/pasaj internet sitesi üzerinden ya da Turkcell uygulamasından ulaşabiliyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR