Dolar $
32.34
%0.29 0.09
Euro €
34.73
%-0.41 -0.14
Sterlin £
40.84
%0.02 0
Çeyrek Altın
3991.62
%0.9 35.07
SON DAKİKA
Lojistik Perşembe 15 Nisan 2021 02:19

TÜRK MARKALARININ, PAZAR PAYINI ARTTIRACAK

Tedarik zinciri yönetiminde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 31 yıldır ulusal ve uluslararası markaların çözüm ortağı olan Sertrans Logistics, yurt dışı büyüme hedefleri doğrultusunda bir adım daha atarak Almanya'da 5 bin metrekarelik bir depo açtı.

Türk markalarının,  pazar payını arttıracak

Yurt dışına açılmak isteyen Türk markaların lojistik operasyonlarını bu depo üzerinden yönetecek olan Sertrans Logistics, yeni deposuyla özellikle Almanya ve çevre ülkelerde pazar payını hızla artırmayı hedefliyor. Uluslararası nakliyelerde bir hub, toplama-dağıtma merkezi noktası olan Almanya'daki depoda, e-com ve e-ihracat alanında da hizmet verilecek. Türkiye'deki e-ihracatın büyüme sürecine destek olacak deponun kapasitesinin kısa süre içinde 10 bin metrekareye çıkartılması hedefleniyor.

İkinci depo yakın zamanda 

Almanya deposunun yurt dışına açılmak isteyen Türk markaları için önemli bir imkân sunduğunu söyleyen Sertrans Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Keleş, “Almanya deposu uluslararası nakliyede bir hub olacağı gibi, aynı zamanda e-com ve e-ihracat alanında da hizmet vereceğimiz bir merkez olacak. Almanya'nın yanı sıra Avrupa'da yakın bir zamanda ikinci depomuzu da açacağız. Yurt dışında açacağımız her bir depo özellikle yurt dışına açılmak isteyen Türk markaları için büyük imkân sunacak.  Zira artık onların ihtiyaçlarını daha yakından bilen ve bunlara yönelik çözümleri hızlı bir şekilde ortaya koyacak bir muhatapları olacak. Türk markalarının yurt dışında büyümelerine destek vereceğiz. Bu sektörde hizmet veren her şirket birer dış ticaret elçisi gibi çalışmak durumunda. Sertrans olarak biz de bu anlayışla yolumuza devam ediyoruz” dedi.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR