Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Perakende Cuma 22 Eylül 2023 15:36

TRENDYOL'DAN ALIŞVERİŞ YAPMAK ARTIK N KOLAY

Türkiye'nin en kapsamlı finansal teknolojiler ekosistemi olarak faaliyet gösteren Aktif Bank'ın dijital bankası N Kolay ve ülkemizin en büyük pazaryeri e-ticaret sitelerinden Trendyol arasında yeni bir iş birliği başlıyor. Bu kapsamda N Kolay kullanıcıları Trendyol mobil uygulamasından yapacağı 'krediye uygun' ürünler için 36 aya varan taksitlerle N Kolay Taksit Alışveriş Kredisi kullanabilecek.

Trendyol'dan alışveriş yapmak artık N Kolay

Aktif Bank’ın dijital bankası N Kolay, Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından Trendyol ile güçlerini birleştiriyor. N Kolay kullanıcıları Trendyol mobil uygulamasına özel olarak, krediye uygun ürünlerden oluşturdukları 500 TL ilâ 50 bin TL aralığındaki sepet tutarlarını, 36 aya varan vadelerle kredilendirebiliyor. N Kolaylılar “N Kolay Taksit Alışveriş Kredisi”nden dosya masrafı olmadan 7/24 faydalanabiliyor. Giyimden kozmetiğe, teknolojiden mobilyaya geniş ürün yelpazesi barındıran Trendyol mobil uygulamasında, hızlı ve anında N Kolay Taksit Alışveriş Kredisi imkânından yararlanmak için kredi kartına da ihtiyaç duyulmuyor.

 

Yılmaz: “Müşterilerimiz Trendyol alışverişlerini, N Kolay Taksit Alışveriş Kredisi ile kredi kartı limitlerini kullanmadan gerçekleştirebiliyor”

Türkiye’de e-ticarette çığır açan pazaryeri Trendyol ile Aktif Bank’ın dijital bankası N Kolay’ın iş birliğinden memnuniyet duyduklarını belirten Aktif Bank Perakende ve Dijital Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Pınar Yılmaz, “N Kolay dijital bankacılık olarak sektöründe öncü olan markalarla yaptığımız anlaşmalara bir yenisini daha ekledik. E-ticaret, pandemiden bu yana ivmesini daha da artırarak hayatlarımızın bir parçası haline geldi; yalnızca geçen senenin ilk yarısı sonundaki verilere baktığımızda, e-ticaret hacminin bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 116 arttığını görüyoruz. Hızın ve dijital süreçlerin kullanıcılar için önemi giderek artarken, biz de N Kolay olarak müşterilerimizin hayatını yeni nesil bankacılık çözümleriyle kolaylaştırmaya devam ediyoruz. Müşterilerimizin istediklerini ürünü istedikleri zaman Trendyol mobil uygulamasından satın alıp, ‘N Kolay Taksit Alışveriş Kredisi’ ile kredi kartı limitlerini kullanmadan satın almalarını sağlıyor; dijital, hızlı ve kolay başvuru akışlarımız ile müşterilerimize kredi kullanma imkânı sunuyoruz. Sektörünün öncü kuruluşları ile iş birliklerimize devam ederek, k

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR