Dolar $
32.33
%-0.12 -0.03
Euro €
34.94
%0.26 0.09
Sterlin £
40.91
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
3912.44
%-0.12 -4.75
SON DAKİKA
Turizm Cuma 08 Aralık 2023 16:26

TRAVEL TURKEY FUARI'NDA İLGİYLE KARŞILANDI

Doğanın sunduklarını korumak ve geleceğe daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için sağlam adımlar atan Hyatt Regency İzmir İstinyePark bu sene 17.'si gerçekleşen TTI İzmir "Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi"ndeki yerini aldı. Sektör öncüleri ve ziyaretçilerle sürdürülebilirlik alanında gerçekleştirdiği çalışmalarını paylaşan Hyatt Regency İzmir İstinyePark'ın özel temalı standı katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Travel Turkey Fuarı'nda ilgiyle karşılandı

“Evden uzak ama eve çok yakın” mottosuyla misafirlerine ev konforunda bir konaklamanın yanı sıra keyifli alışveriş deneyimi de sunan Hyatt Regency İzmir İstinyePark, sürdürülebilirlik alanında yaptığı çalışmaları ve İzmir’e getirdiği yeni soluğu TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi’nde ziyaretçilerle paylaştı. Küresel sorunlarla mücadele için bir araya gelen üyelerden oluşan Sustainable Hospitality Alliance üyesi olan Hyatt Regency İzmir İstinyePark, standı ziyaretçiler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.  Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ın da sürdürülebilirlik temalı standı ile yer aldığı ve bu sene 7-9 Aralık tarihleri arasında fuarizmir’de gerçekleşen ve uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri ağırlayan 17. TTI İzmir “Uluslararası Turizm Ticaret Fuar Ve Kongresi” bakanlıklar, konsolosluklar, turizm, seyahat, kültür ve eğitim alanındaki farklı sektörlerin ziyaretçileri ile buluşmasına imkan sağladı. 

 

Çevreye Duyarlı 

Hyatt Regency İzmir İstinyePark, organizasyon, konaklama ve üretim alanlarının tamamının çevre risk analizini gerçekleştirerek çevresel etkiyi en aza indiren ve iyileştirme faaliyetlerini çoğaltan bir yapı olarak öne çıkıyor. Karbon ayak izini en aza indirecek faaliyetlere öncelik veren Hyatt Regency İzmir İstinyePark tedarikçi ve satın alma uygulamalarında karbon ayak izini düşürmeye yönelik çalışmalara öncelik veriyor.  Otel binasında kullanılan güneş enerjisi panelleriyle yüksek oranda enerji tasarrufu sağlanarak yeryüzü kaynaklarının doğru kullanımı desteklenirken Fotoselli lavabo bataryaları ve birçok farklı ürün tercih edilerek su kaynaklarının korunmasına destek olunuyor. Çevre duyarlılığı kadar kadın istihdamına da öncelik veren otel, yerel istihdam oranını yıllık ölçerek özellikle kadın istihdamını artırmaya yönelik önemli çalışmalar yapıyor. Hyatt Regency İzmir İstinyePark özellikle insan kaynakları departmanı başta olmak üzere tüm departmanlar kadın çalışanların istihdamına öncelik vererek kadın çalışanların şartlarını iyileştirmeye yönelik politikaları hayata geçiriyor. Tek kullanımlık malzeme kullanımını en aza indiren, israfı önlemeye yönelik kişi sayısı baz alınarak menü planlaması yapan Hyatt Regency İzmir İstinyePark, sürdürülebilirlik alanındaki faaliyetlerini kurum felsefesi olarak benimseyerek önemli sorumluluklar almaya devam ediyor.  

ABONE OL