Dolar $
32.26
%-0.08 -0.02
Euro €
34.93
%-0.01 -0
Sterlin £
40.66
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
3983.61
%0 0.09
SON DAKİKA
Turizm Cuma 20 Ekim 2023 14:18

TOURİSM INVESTMENT FORUM BU YIL İSTANBUL'DA ÜÇÜNCÜ DEFA DÜZENLENECEK

29 Kasım'da gerçekleştirilecek TIF 2023'te turizm sektörüne yön vermek, sürdürülebilir destek sağlayacak modelleri yaratmak, finansal yapıyı güçlendirmek, ihracat için destekler oluşturmak ve Türkiye'den global turizm zincir markalarını ortaya çıkarabilmek gibi pek çok konu başlığı ele alınacak

Tourism Investment Forum bu yıl İstanbul'da üçüncü defa düzenlenecek

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği'nin (TTYD) düzenlediği Tourism Investment Forum'un (TIF) 3'üncüsü bu yıl 29 Kasım'da 500 yerli ve yabancı yatırımcının katılımı ile gerçekleştirilecek.

TTYD'den yapılan açıklamaya göre, Dernek, Türkiye’nin yatırımlarını öne çıkartmaya yönelik çalışmalarına yoğun olarak devam ediyor. Bu çalışmaların en önemli uzantılarından biri olan TIF, bu yıl üçüncü defa 29 Kasım 2023 tarihinde İstanbul'da düzenlenecek.

Foruma turizme yön veren fikir önderleri ve uluslararası yatırımcılar, finansal kuruluşlar, bankalar ve fonlar, yerli/yabancı otel ve turizm tesisleri yatırımcıları ve işletmecileri, uluslararası zincir ve markaların yöneticileri, finans, hukuk ve proje geliştirme danışmanları katılacak. Ayrıca gayrimenkul geliştirme şirketleri, kruvaziyer limanları, marinalar, hava yollarının temsilcileri yenilikçi ve teknolojik oyun kurucuları ve yeni nesil yatırımcılar, online seyahat acenteleri, tur operatörleri ve kamu kuruluşlarından üst düzey isimlerin de yer alacağı geniş çaplı bir organizasyon olan forum, destekçileriyle hem Türk hem de dünya turizmine şekil verecek bir organizasyon olma hedefi taşıyor.

TIF 2023, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ve TTYD’nin üyesi bulunduğu Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi (WTTC) stratejik ortaklığında gerçekleşiyor.

Turizm sektörüne yön vermek, sürdürülebilir destek sağlayacak modelleri yaratmak, finansal yapıyı güçlendirmek, ihracat için destekler oluşturmak ve Türkiye’den global turizm zincir markalarını ortaya çıkarabilmek gibi pek çok konu başlığının yerli ve yabancı üst düzey konuşmacılar tarafından tartışılacağı TIF 2023’e 500 yerli ve yabancı yatırımcının katılımı bekleniyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR