Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Gastronomi Çarşamba 30 Ağustos 2023 17:30

THERMOMİX TM6 İLE BUZ GİBİ DETOX İÇECEKLER

Sıcak günler yaklaştıkça serinleten ve formda tutan detox içecekler vazgeçilmez lezzetler arasında yer alıyor. Hem sağlıklı hem de formda kalmaya yardımcı leziz detox içeceklerin kolayca hazırlanacağı doğru adres ise Thermomix TM6! Evde taze meyveler ve sebzelerle yapılan detox içeceklerinin zor olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Hızlı ve pratik özellikleriyle mutfakların gözde aleti Thermomix TM6, lezzetli ve sağlıklı içecekler hazırlamayı daha kolay hale getiriyor!

Thermomix TM6 ile buz gibi detox içecekler

Mutfakta dijital devrimin kapılarını aralayan Thermomix TM6 20’den fazla mutfak aletini bir arada sunuyor. Sürekli yenilenen fonksiyonları ile tek bir düğmeye basarak mükemmel yemekler hazırlamanıza yardımcı olan Thermomix TM6, bununla sınırlı kalmıyor ve lezzetli detox içeceklerinizi hazırlarken maharetleriyle mutfakta en iyi yardımcınız oluyor. Yenilenen fonksiyonlarından doğrama, karıştırma, çırpma, parçalayarak karıştırma, tartma gibi özellikleri sayesinde kolaylıkla en sevdiğiniz meyve ve sebzelerle bağımlılık yapan leziz içecekler hazırlayabilirsiniz. Sağlıklı detox içecekleri hazırlarken size düşen ise sadece TM6’nın dijital ekranında yer alan Cookidoo’dan seçtiğiniz detox içeceğin tarifini takip ederek ihtiyaç duyulan sebze ve meyveleri karıştırma kabına yerleştirmeniz ve başında beklemeden gerisini Thermomix’e bırakmanız.

 

Uzman şefler tarafından onaylanan Cookidoo’daki 80 binden fazla tarif içerisinde yer alan eşsiz lezzetli ve sağlıklı detox içecekleri Thermomix TM6’nın geniş dokunmatik ekranı üzerinden keşfedebilirsiniz. Damak tadınıza uygun tercih edebileceğiniz veya farklı tatların yer aldığı antioksidan detoks, armutlu ve elmalı detox ile cilde parlaklık veren detox karışımlar gibi birden farklı lezzetli içecek tarifleri, tek bardakta benzersiz bir aromayla unutulmaz damak zevki yaşatıyor. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR