Dolar $
32.49
%0.25 0.08
Euro €
34.73
%0.44 0.15
Sterlin £
40.61
%0.29 0.12
Çeyrek Altın
3901.25
%0.64 24.33
SON DAKİKA
Turizm Pazartesi 06 Kasım 2023 13:09

THE STAY'E ULUSLARARASI İKİ ÖNEMLİ ÖDÜL

Temel ilkelerinde sürdürebilirlik olan The Stay Hotel grubu, Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards'dan iki ödülle tekrar onurlandırıldı.

The Stay'e Uluslararası İki Önemli Ödül

Konaklama sektörünün en prestijli ödüllerinden Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards (SSLHLA) ödül töreni, Yunanistan’nın Girit adasında gerçekleştirildi. The Stay Hotel grubu bu yıl 11. kez düzenlenen, dünyada köklü otel gruplarının katıldığı ödül töreninde uluslararası iki önemli ödülün sahibi oldu. ‘Best Luxury Boutique Hospitality Group’ ve ‘Commitment to Sustainable Hospitality’ kategorilerinde 2 önemli uluslararası ödül The Stay Grubu’na takdim edildi. 

 

 

The Stay Kurucu Ortağı ve CEO’su Ali İspahani ödüllerle ilgili “Uluslararası kategorideki bu iki önemli ödülün iki sene üst üste sahibi olduk. Türkiye’yi turizm sektöründe böyle önemli bir platformda temsil etmek bizim için gurur verici.Geçen sene açılan ve açıldığı günden bu yana The Stay markasına takdim edilen Commitment to Sustainable Hospitality Group ödülü bizim çevre duyarlılığında sadece Türkiye’de değil aynı zamanda dünyada da lider olmamızın önemli bir göstergesi” dedi. 

 

İçinde bulunduğu lokasyonların kültürünü yansıtan mimari yapılara değer katarak yaşam stili belirleyen The Stay grubu, Bebek Otel by The Stay, The Stay Warehouse, The Stay Nişantaşı, The Stay Bosphorus, ve The Stay Boulevard Nişantaşı olmak üzere 5 oteli bünyesinde bulunduruyor. Alaçatı’nın merkezinde huzurlu bir vaha sunan ve grubun yıl boyunca küratörlüğünü gerçekleştirdiği birçok kültürel programa ev sahipliği yapan The Stay Warehouse, İstanbul’un moda ve alışveriş merkezinde yer alan The Stay Nişantaşı ve The Stay Boulevard Nişantaşı, İstanbul’un eğlence merkezinde denize sıfır konumu ile yer alan  Bebek Hotel by The Stay ve  büyüleyici bir tarihi dokuya sahip olan boğaz manzaralı The Stay Bosphorus otelleriyle, eşsiz bölgelerde yeni keşifler için farklı kapılar aralıyor. Kültürün sanatla buluştuğu, misafirlerini özel hissettirmeye koşullanan hizmet anlayışı ve özgün mimari detayları ile The Stay, misafirlerine ilham veren, samimi ve tasarım odaklı mekanlarda unutulmaz ve heyecan verici konaklama deneyimi sunuyor. Tüm otellerinde karbon ayak izini sıfırlayan The Stay, Türkiye’nin karbon nötr ilk ve tek otel grubu.

ABONE OL