Dolar $
32.41
%-0.2 -0.06
Euro €
34.92
%0.3 0.1
Sterlin £
40.74
%0.07 0.03
Çeyrek Altın
3966.61
%-0.47 -18.57
SON DAKİKA
Kripto Para Pazar 02 Temmuz 2023 02:06

TETHER (USD₮) KAVA'DA PİYASAYA SÜRÜLÜYOR

İlk ve en yaygın stablecoin Tether, ölçeklenebilirlik ve hız için tasarlanmış bir layer-1 blockchain'i olan Kava üzerinde ABD dolarına sabitlenmiş Tether tokenlar'ını (USD₮) piyasaya süreceğini duyurdu.

Tether (USD₮) Kava'da piyasaya sürülüyor

İlk ve en yaygın kullanılan stablecoin'e güç veren blockchain özellikli platform tether.to'yu işleten Tether Operations Limited, hizmet ağını genişletme hedefleri kapsamında önemli bir adım attı. Tether bu kapsamda ölçeklenebilirlik ve hız için tasarlanmış bir layer-1 blockchain olan Kava üzerinde ABD dolarına sabitli Tether tokenlar’ını (USD₮) piyasaya süreceğini açıkladı.

2018'de kurulan Kava ağı, Ethereum sanal makinesinin (EVM) esnekliğini Cosmos'un yazılım geliştirme kitinin hızı, düşük işlem ücretleri ve birlikte çalışabilirliği ile birleştiren bir ortak zincir tasarımıyla inşa edilerek diğerlerinden ayrılıyor. Öte yandan, geçtiğimiz ay kullanıcılarına daha fazla güvenlik, ölçeklenebilirlik, işlevsellik ve hız sunmak için altyapısını yükselten Kava, "Kava 13" ana ağ güncellemesini başarıyla başlattığını duyurmuştu.

Tether CTO'su Paolo Ardoino, "USD₮'yi Kava'da piyasaya sürmekten ve güçlü topluluğuna dünyanın ilk, en istikrarlı, en güvenilir ve en yaygın kullanılan stablecoin'ine erişim sunmaktan heyecan duyuyoruz. Kava ağı, USD₮ kullanıcılarını korumak için gerekli olan sıfır güvenlik sorunu ile dört yıllık sağlam bir geçmişe sahip benzersiz ve yaygın olarak takip edilen bir blokzinciridir.  Birlikte, merkeziyetsiz finansın geleceğini yeniden şekillendirmeyi ve dünya çapındaki kullanıcılara fayda sağlayan sağlam ve kapsayıcı bir ekosistemi teşvik etmeyi amaçlıyoruz." dedi.

Bu duyuru, dijital token alanına öncülük eden Tether'in en yaygın stablecoin konumunu daha da sağlamlaştırıyor. Stablecoin şu anda Ethereum, Solana, Algorand, EOS, Liquid Network, Omni ve Tron dahil olmak üzere çeşitli ağlarda bulunuyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR