Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Gastronomi Pazartesi 14 Ağustos 2023 11:53

TEKSÜT LEZZET YELPAZESİNİ GENİŞLETİYOR

Teksüt yaptığı yatırımlarla lezzet yelpazesini genişleterek beş yıldızlı otellerin, restoranlar ve catering şirketlerinin de tercihi olmaya devam ediyor. Evlerdeki sofraların yanı sıra profesyonellerin, otel ve restoranlardaki şeflerin de tercih ettiği süt ve süt ürünleri markası olarak öne çıkıyor.

Teksüt lezzet yelpazesini genişletiyor

Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri markalarından biri olan Teksüt’ün köklü deneyim ve modern üretim tekniklerinin buluşmasıyla ortaya çıkan ürünleri ev dışı tüketim alanlarında da yaygın şekilde tercih ediliyor. Teksüt Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Keleş 2022 yılında yaptıkları yatırımlar ile farklı ürünlerde farklı gramaj alternatifleriyle restoran ve profesyonel mutfaklarda süt ve süt ürünleri ihtiyaçlarını karşıladıklarını aktardı. Murat Keleş Teksüt ürün yelpazesine 20 g Labne Peynir, 20 g Sürülebilir Peynir, 1 litrelik  yüzde 35 yağlı krema (yemeklik), 10 litrelik  yüzde 0,6 Yağlı Bag İn Box Süt ve  10 litrelik  yüzde 1,5 Yağlı Bag İn Box Süt eklediklerini paylaştı. 

 

Profesyonellerin değerlendirmelerini önemsiyoruz

Mutfak profesyonellerinin müşterilerini mutlu etmeye odaklandığının altını çizen Murat Keleş, “Şeflerin bu hassasiyetine kalite, lezzet ve tazelikle cevap veriyoruz. Bu nedenle Teksüt evlerde olduğu kadar profesyonel mutfaklarda da tercih edilen bir marka olarak öne çıkıyor. Aşçı, şef ve ustalardan gelen öneri, talep ve geri bildirimler bizi besliyor. İşimizi sürekli geliştirmemize yardımcı oluyor.  Pazarın beklentilerine kulak verip  en uygun çözümleri üretmeye çalışıyoruz. ” dedi.

 

Pazarın beklentilerine göre yatırım planlarımızı yapıyoruz

Teksüt Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Keleş müşterilerin beklentilerini analiz edip yatırım kararlarını şekillendirdiklerini belirterek şunları söyledi; “ Teksüt ürünlerinin pazar payını artırabilmek için üretim altyapımızı güçlendirdik. Günlük süt işleme kapasitemizi bin tonun üzerine çıkarttık. Lojistik alanında yatırımlarımızı artırdık. UHT hatlarımızın kapasite artırımını sağladık. Proses ve dolum makine yatırımımızı yaptık. Yoğurt, ayran, tereyağ ve krema hatlarımızda kapasite artırımlarını tamamladık. Üretim tesisimizde üretim mimarisini yeniden gözden geçirerek yeni üretim alanlarına olanak sağlayacak şekilde geliştirmeler yaptık.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR