Dolar $
33.09
%0.04 0.01
Euro €
35.81
%0.04 0.01
Sterlin £
42.49
%-0.21 -0.09
Çeyrek Altın
4143.25
%0.27 11.2
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | Denizcilik Salı 30 Temmuz 2024 15:14

TEGV'Lİ ÇOCUKLAR, FOUR POİNTS BY SHERATON YELKEN TAKIMIYLA DENİZE AÇILDI

Artan sıcaklık ve rekor seviyeye ulaşan nem seviyelerinin İstanbulluları zorladığı şu günlerde, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Kartal Öğrenim Birimi'nin minikleri, Four Points by Sheraton İstanbul Kağıthane yelken takımıyla denize açıldı. Çocuklar yelken sporuyla tanışma şansı yakalarken, deniz keyfi yaparak serinlemeyi de ihmal etmedi.

TEGV'li çocuklar, Four Points By Sheraton yelken takımıyla denize açıldı

Four Points by Sheraton İstanbul Kağıthane ve Four Points by Sheraton İzmir’in sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında hayata geçirdiği yelken takımından gönüllüler, minikleri yelken sporuyla tanıştırdı. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Kartal Öğrenim Birimi’nin çocukları, otelin yelkeniyle Kalamış Marina’dan denize açılarak, keyifli bir gün geçirdiler. İstanbul’un boğucu sıcağından denize açılarak kurtulan miniklerin yelken sporuyla tanışmaktan duydukları mutluluk fotoğraflara da yansırken, etkinlik sonrasında çocuklara sertifika da verildi. 

 

Çocukları yelken sporuyla tanıştırmayı önemsiyoruz

 

Four Points by Sheraton İstanbul Kağıthane Otel Müdürü Volkan Uysal, TEGV gibi tüm çocukların eğitime erişebilmesi için yıllardır çalışan bir sivil toplum kuruluşuyla işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Marka olarak sürdürülebilirlik ve çocuklara yönelik projeleri önemsiyoruz. Yelken takımımızın kuruluş amacı da bu iki önemli konuda etkinlikler gerçekleştirmek. Sadece yarışlarda başarı kazanmakla yetinmeyip genç nesillerin yelken sporuyla tanışması için gönüllü çalışmalar yürütüyoruz. Böylece çocuklarımızda sürdürülebilirlikle ilgili farkındalık da yaratıyoruz” diye konuştu.

 

Yarışlarda birçok başarıya imza atan Four Points by Sheraton takımı, 2023 Ekim’inde Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışları kapsamında düzenlenen, yerli ve yabancı 1000'e yakın yarışçının katıldığı “100. Yıl Cumhuriyet Kupası” etkinliğinde, IRC 4 sınıfında birinciliğin sahibi olmuştu. 2024’te Helly Hansen Sport Works Sailing Cup’ta ikincilik elde eden takım, yeni başarılar elde etmeyi sürdürüyor. 

 

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR