Dolar $
32.39
%-0.29 -0.09
Euro €
34.73
%-0.24 -0.08
Sterlin £
40.61
%-0.15 -0.06
Çeyrek Altın
3916
%-0.42 -16.13
SON DAKİKA
Teknoloji Perşembe 16 Kasım 2023 02:21

TECNO, KULLANICILARINI REKLAM YILDIZI YAPTI

Bir süre önce Şikayetvar platformu verilerine göre müşteri sadakati en yüksek cep telefonu markası seçilen TECNO, kullanıcı odaklı ARGE ve hizmet anlayışını ülkemizde geliştirmeye devam ediyor. Yenilikçi şirket, hayata geçirdiği marka elçileri kampanyası ile kullanıcılarına verdiği önemin altını çiziyor. Belirlenen marka elçileri TECNO'nun reklamlarında yer alarak markanın güncel ve ilgi çekici ürünlerini kullanıcılara tanıtacaklar. Bu sayede kullanıcılar, marka elçileri aracılığıyla TECNO'nun ürünlerini daha samimi biçimde ve yakından keşfetme fırsatı bulacaklar.

TECNO, Kullanıcılarını Reklam Yıldızı Yaptı

Yenilikçi ve kullanıcı odaklı yaklaşımıyla dünyada olduğu gibi ülkemizde de beğeni toplayan TECNO, geliştirdiği teknolojiler ve sunduğu özel deneyimle marka sadakatini artırarak yoluna devam ediyor. Bir süre önce Şikayetvar platformu verilerine göre müşteri sadakati en yüksek cep telefonu markası seçilen TECNO, hayata geçirdiği marka elçileri kampanyası ile kullanıcılarına verdiği önemin altını tekrar çiziyor.  

 

İhtiyaç Duyan 16 Bin 590 Kullanıcıya Anında Destek Sundu

 

TECNO’nun Türkiye’deki “Kullanıcı Deneyimi Ekibi”, WhatsApp hattı, e-posta adresi gibi kanallardan ulaşan geri bildirimleri düzenli olarak inceleyip müşterilerin deneyimlerini geliştirerek, müşteri sadakatini ve sürekliliğini sağlamak için üstün çaba harcıyor. Haftanın 6 günü 2 dakika ortalama cevap süresiyle hizmet veren ekip, bugün itibariyle destek ihtiyacı duyan 16.590 kullanıcı ile birebir iletişim kurarak, ihtiyaçlarına hızlıca çözüm sundu. Bu yaklaşımın olumlu bir sonucu olarak TECNO müşterilerinin %40,5‘i arkadaşlarının ve ailelerinin önerileriyle markayı tercih ediyor.

 

TECNO Kullanıcıları Reklam Yüzü Oluyor

 

Kullanıcılarına duyduğu saygıyı ve verdiği değeri farklı yollardan da göstermek isteyen TECNO, özel bir marka elçileri kampanyası başlatarak marka ile kullanıcılar arasındaki ilişkiyi daha da derinleştirmeyi hedefliyor. İki aşamadan oluşan marka elçileri projesinin ilk aşaması, TECNO'nun değerlerini ve yenilikçi teknolojisini en iyi şekilde temsil eden kullanıcıların belirlenmesiyle tamamlandı. Şimdi ise bu belirlenen kullanıcılar, TECNO’nun reklamlarında yer alarak markanın güncel ve ilgi çekici ürünlerini kullanıcılara tanıtacaklar. Bu sayede kullanıcılar, marka elçileri aracılığıyla TECNO'nun ürünlerini daha samimi biçimde ve yakından keşfetme fırsatı bulacaklar.

 

TECNO'nun kullanıcılarına olan taahhüdünü bir adım öteye taşımasına katkı sunacak bu kampanya, markanın mobil teknoloji dünyasında daha da ileriye gitme kararlılığını gösteriyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR