Dolar $
32.44
%-0.21 -0.06
Euro €
34.76
%-0.59 -0.2
Sterlin £
40.77
%-0.35 -0.14
Çeyrek Altın
3928.55
%-0.26 -10.05
SON DAKİKA
Paraf üstü web
Halkbank mobil
Kobi Salı 13 Haziran 2023 02:53

TALEP TOPLAMA SÜRECİ 27 HAZİRAN'A KADAR

BTSO mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda BTSO'nun gündem maddeleri arasında KOBİ OSB ve Lojistik Merkez yer aldı. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Bursa'da Lojistik Merkezlerin kurulmasının en büyük hedefleri arasında yer aldığını belirtti.

Talep toplama süreci 27 Haziran'a kadar

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) mayıs ayı meclis toplantısında KOBİ Organize Sanayi Bölgesi (OSB) gündemini yeniledi. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim sonuçlarının iş dünyası ve Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulundu. Burkay, seçim sonrasında kur, enflasyon ve cari açık gibi temel sorunları odaklanılacak bir dönemin başlamasını istedi. Üretim ve ihracat üssü Bursa'da Lojistik Merkezlerin kurulmasının en büyük hedefleri arasında yer aldığını kaydeden Burkay, bu kapsamda başladıkları talep toplama sürecinin 27 Haziran'a kadar süreceğini dile getirdi.

EN ÖNEMLİ HİZMET

KOBİ OSB projesine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Başkan İbrahim Burkay, “Projeye 4 bin 500'den fazla firmamız talepte bulundu. 4 bin firmamız plansız alanlardaki üretimini taşıma taahhüdü verdi. KOBİ OSB projesi deprem tehlikesine karşı sanayi ve ticaret alanlarımızın dönüşümü adına çok önemli bir başlangıç olacak. Bunu BTSO Meclisi olarak Bursa'ya yapacağımız en önemli hizmet olarak görüyorum” diye konuştu. BTSO Meclis Başkanı Ali Uğur ise iş dünyası olarak seçim sonrası beklentilerinin hızla ekonomiye ve üretime odaklanılması olduğunu söyledi. Uğur, ekonomide yapısal sorunları çözecek reformlara ve büyümenin sürdürülebilirliğine odaklanan politikalara öncelik verilmesi çağrısında bulundu.



ABONE OL