Dolar $
33.92
%-0.48 -0.16
Euro €
37.58
%-0.18 -0.06
Sterlin £
44.6
%-0.37 -0.16
Çeyrek Altın
4459.77
%-0.48 -21.24
SON DAKİKA
Gastronomi Pazartesi 02 Eylül 2024 15:35

SÜTAŞ, LATTE KEYFİNİ EVE TAŞIYOR

Türkiye'nin ilk soğuk ve sıcak tüketilebilen 1 litrelik hazır lattesi Sütaş Latte, raflarda yerini aldı. Kahve ve sütün mükemmel dengesinden gelen yumuşak lezzeti ve kremamsı kıvamı ile Sütaş Latte, latte keyfini eve taşırken, litrelik ambalajı ile bir kutuda en az 4 bardak latte sunuyor.

Sütaş, latte keyfini eve taşıyor

Süt ve süt ürünlerinin öncü markası Sütaş, yenilikçi ürünü Sütaş Latte’yi kahve tutkunları ile buluşturdu. Türkiye’de bir ilk olarak hem soğuk hem sıcak tüketime uygun 1 litrelik hazır latte olma özelliği taşıyan Sütaş Latte, kahve ve sütün ideal dengesinden gelen yumuşak lezzeti ve kremamsı kıvamı sunmak üzere özel olarak geliştirildi.

“BÖYLE BİR LATTE, HEM DE EVDE” SLOGANI İLE 1 AĞUSTOS’TA TÜKETİCİ İLE BULUŞTU

Türkiye’de kahve tüketimi her geçen gün artarken, latte en sevilen kahve çeşitlerinden biri olarak öne çıkıyor. Sütteki birikim ve uzmanlığı ile sektöre birçok yenilikçi ürün kazandıran Sütaş, şimdi de tüketicilere çok özel bir kahve deneyimi sunan Sütaş Latte ile raflarda yerini aldı. “Böyle bir latte, hem de evde” sloganı ile 1 Ağustos tarihinden itibaren raflarda yerini alan Sütaş Latte, ilk andan itibaren tüketicilerin büyük beğenisini kazandı. Evde eşsiz bir kahve deneyimi sunan Sütaş Latte, kalitesi, lezzeti ve pratikliği ile kahveseverlerin yeni favorisi olmaya aday.

1 LİTRELİK AMBALAJIYLA 4 BARDAK LATTE HAZIRLAMA İMKÂNI SUNUYOR

Evde yapılan sütlü kahvede kahve zincirlerindeki latte lezzetini bulamayanlar için ideal bir çözüm olan Sütaş Latte, yoğun kahve ve yumuşak süt tadını mükemmel bir dengeyle harmanlayarak latte keyfini pratik ve ekonomik bir şekilde evlere taşırken 1 litrelik ambalajıyla tüketicilere en az 4 bardak latte hazırlama imkânı sunuyor.