Dolar $
34.02
%0.11 0.03
Euro €
37.95
%-0.22 -0.08
Sterlin £
44.96
%-0.16 -0.07
Çeyrek Altın
4523.73
%0.16 7.28
SON DAKİKA
Teknoloji Cumartesi 24 Ağustos 2024 02:51

SÜPÜREN VE SİLEN SÜPÜRGE

Hem zamandan tasarruf etmenin hem de farklı zeminlerde hızlı ve tam temizlik yapmanın konforunu tek bir cihazda keşfetmeye ne dersiniz? Üstün Alman kalitesine sahip Fakir Hausgeräte'nin ıslak ve kuru temizlik yapabilen şarjlı süpürgesi, temizlik alışkanlıklarınıza yenilik ve pratiklik katacak.

Süpüren ve silen süpürge

Üstün Alman teknolojisini evlere taşıyan Fakir Hausgeräte’nin üstün performansıyla dikkat çeken şarjlı dikey süpürgesi WD 9 Pure Clean, ev temizliğinde konforlu ve zahmetsiz bir deneyim sunuyor. 3 farklı kullanımın tek bir cihazda birleştiği süpürge; hem ıslak hem de kuru temizlik yaparak derinlemesine temizlik sağlıyor, halı fırçasıyla halılarınızı ve zeminlerinizi hızla süpürüyor, el süpürgesine dönüştürülebilme özelliği sayesinde de çeşitli aksesuarlarla farklı alanları temizlemenize olanak tanıyor.

Gelişmiş teknoloji, üstün performans

Çift rulo fırçasıyla iki kat temizlik gücü sunan WD 9 Pure Clean, çeşitli aparatları sayesinde hızlıca el süpürgesine dönüşebiliyor. Bükülme özelliğine sahip fırçasıyla ulaşılması zor ve hassas bölgelere erişerek toz ve kirleri etkili bir şekilde temizliyor. Halı fırçası ile kolaylıkla dikey şarjlı süpürgeye dönüşen ürün, fırçası üzerindeki LED ışık ile görülmesi zor kirleri aydınlatırken, motorlu fırça yapısıyla kirleri hızlı bir şekilde yakalıyor. Ek olarak, LED ışıklı kenar köşe aparatı sayesinde dar ve ulaşılması zor alanların temizlenmesini kolaylaştırıyor. Aynı zamanda 180 derece yatma özelliğiyle kanepe, masa, yatak gibi eşyaların altına ulaşımı kolaylaştırarak derinlemesine temizlik sağlıyor.

Konforlu temizlik için inovatif çözümler

WD 9 Pure Clean, emiş gücü, pil yüzdesi ve çeşitli uyarıları gösteren dijital ekranıyla kullanıcıların her adımda bilgiye ulaşmasını sağlıyor. Anlık durum bildirimlerini Türkçe sesli bir şekilde de sağlayan süpürge, kendinden itiş özelliği sayesinde ürünü taşıma zahmetinden kurtararak kullanımı çok daha kolaylaştırıyor. Tek dokunuşla fırçalarınızdaki tüm kirleri temizliyor ve fırçayı sıcak hava ile kurutarak kötü koku oluşumunu da engelliyor.