Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | GÜNDEM Cuma 29 Mart 2024 10:01

STILL,ESNEK VE AKILLI YENİ ENTEGRE OTOMASYON ÇÖZÜMÜ 'İGO'YU MÜŞTERİLERİN KULLANIMINA SUNDU

Türkiye'de STILL ARSER olarak faaliyetlerini yürüten iç lojistik uzmanı STILL, esnek ve akıllı iGo otomasyon çözümlerinin tüm yelpazesini bu yıl Almanya'nın Stuttgart kentinde 19-21 Mart tarihleri arasında gerçekleşen LogiMAT Fuarı'nda katılımcılarla buluşturdu.

STILL,esnek ve akıllı yeni entegre otomasyon çözümü 'iGo'yu müşterilerin kullanımına sundu

Hamburg merkezli iç lojistik uzmanı STILL'in, iGo otomasyon çözümü, müşterilerinin belirli gereksinimlerine uygun şekilde tasarlanmış tüm otomatik çözümleri bir araya getiriyor. Bu konsept, dinamik ve giderek farklılaşan otomasyon pazarındaki esnek çözümlere ve artan talebe karşı akıllı bir yanıt sunuyor. STILL, iGo otomasyon çözümlerinin tüm özelliklerini bu yıl Almanya’nın Stuttgart kentinde 19-21 Mart tarihleri arasında gerçekleşen LogiMAT Fuarı’nda katılımcılara tanıttı.

STILL EMEA Satış & Servis Yürütme Başkan Yardımcısı Dr. Florian Heydenreich, iGo otomasyon çözümlerine ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı:

"Esnek ve modüler yazılımımız sayesinde, müşterilerimiz istedikleri otomasyon seviyesini, gelecekte süreçlerin ne kadar entegre edileceğini uzun vadeli olarak seçmek zorunda değil. Kolay devreye alma, doğru otomasyon sistemi seçerken birçok müşterimiz için önemli bir karar kriteridir. Fırsatlar, gereksinimler ve iş koşulları hızla değişebilir ve mevcut sistemleri kısa sürede adapte etme ihtiyacını ortaya çıkarabilir. Bu durum, esnek bir şekilde uygulanabilir. Böyle bir sistem, bakımı ve servisi kolay, şirketin ihtiyaçlarıyla büyüyebilen, ölçeklenebilir çözümlerin önemini daha da artırıyor. Bir şirket büyüdüğünde ve değişen koşullarla karşılaştığında, iGo easy'den iGo sistemlerine sorunsuz bir geçiş mümkün olabilir. Kolay devreye alma, birçok müşterimiz için doğru otomasyon sistemini seçerken önemli bir karar kriteridir.

Fuarda ziyaretçiler sistemi canlı olarak deneyimledi

STILL bu yıl fuarda ilk kez iki canlı senaryoyu ziyaretçilere deneyimleme imkanı sundu.

iGo easy senaryosunda, ilgili fuar ziyaretçileri, EXV iGo istif aracını örnek olarak kullanarak, bireysel lojistik süreçlerinin hızlı ve kolay otomasyonu için yeni STILL tak ve çalıştır çözümünü ilk kez interaktif olarak deneyimledi. STILL uzmanlarının sunumlarına ek olarak, ziyaretçiler demo oturumları sırasında otomatikleştirilmiş aracın rotası ve teslim istasyonları gibi parametreleri kendileri yapılandırma fırsatına sahip oldu.

İkinci canlı senaryoda, STILL iGo sistemlerinin kapsamlı lojistik süreçlerini otomatikleştirmek için nasıl kullanılabileceği gösterildi. Farklı otomatik çözümler stantta birbirleriyle etkileşime giriyor ve otomatik STILL depo çözümlerinin yüksek çeşitliliğini ve olası karmaşıklığını etkileyici bir şekilde gösteriyor. Mükemmel uyumlu etkileşimde, esnek STILL palet mekiği depo iGo cube gibi sabit çözümler, MX-X iGo sipariş toplama istifleyici aracı ve EXV iGo istif aracı gibi otomatik seri üretim araçları ve hatta ACH iGo gibi otonom mobil robotlar ile etkileşime giriyor.

STILL Hakkında:

STILL, 1920 yılında Hans Still tarafından kurulan, intralojistik çözümlerin öncü sağlayıcısıdır. Portföyü, forklift kamyonlardan depo teknolojisine, bağlı sistemlere ve hizmetlere kadar geniş bir yelpazeyi kapsar. Müşteriye özel, en iyi uyumlu çözümler ve mükemmel bir hizmet sunma konusu temel özellikleri arasında yer alır. STILL'in amacı intralojistiği 'akıllı' hale getirmektir: depo operasyonlarını daha düzenli ve verimli hale getiren, orada çalışan insanların sağlığını daha iyi koruyan ve aynı zamanda en yüksek sürdürülebilirlik standartlarını karşılayan akıllı çözümler geliştirmektir. Bu amaçla, STILL e-mobility, otomasyon, filo ve enerji yönetimi ile kaynakların tutarlı bir şekilde korunması ve geri dönüşümü olan döngüsellik gibi yeni çözümler üzerinde çalışmaktadır. Hamburg merkezli olan STILL, 22 ülkede 9.000'den fazla kişiyi istihdam etmektedir ve KION Group AG'nin halka açık bir parçasıdır.

STILL ARSER Hakkında:

1920’de kurulan STILL GmbH, dünya çapında 9000’den fazla çalışanıyla forklift sektörünün öncüsüdür. 2013 yılına kadar Arkas bünyesinde faaliyetlerini sürdüren firma; o yıl içinde STILL GmbH ile ortaklık kurarak STILL ARSER adıyla faaliyetlerine devam etme kararı aldı. STILL ARSER, İstanbul ve İzmir’deki merkez ofisleri ile Türkiye’nin her yerine dağılmış bayi ağıyla hizmet veriyor. Yeni ve ikinci el araç satışlarının yanında özellikle kiralama projelerine odaklanarak, profesyonel personeli ve 4500’ü aşkın ekipmanı sayesinde Türkiye’nin önde gelen firmalarıyla iş ortaklığını sürdürüyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR