Dolar $
32.27
%0.04 0.01
Euro €
34.74
%-0.05 -0.02
Sterlin £
40.4
%-0.41 -0.16
Çeyrek Altın
3927
%0 0.18
SON DAKİKA
Mazlum Aydın | GÜNCEL Cuma 26 Nisan 2024 19:14

ZİGNALY, DWF LABS'TEN ALDIĞI 100 MİLYON DOLARLIK EKOSİSTEM GELİŞTİRME FONUNU DUYURDU!

Zignaly, Cosmos tabanlı ZIGChain'in ve DWF Labs'ten aldığı 100 milyon dolarlık ekosistem geliştirme fonunun duyurusunu Dubai'de gerçekleşen Token2049 etkinliğinde yaptı. Kullanıcıların nasıl kar edileceğine dair bilgi sahibi olmasına gerek kalmadan merkeziyetsiz finans dünyasına kolayca katılım sağlama misyonuna odaklanan Zignaly, Güney Afrika'da Vadeli Finans Hizmeti Sağlayıcısı olmak için kripto lisansı aldıklarını da açıkladı.

Zignaly, DWF Labs'ten aldığı 100 milyon dolarlık ekosistem geliştirme fonunu duyurdu!

Sosyal yatırım platformu Zignaly, Cosmos tabanlı ZIGChain’i ve DWF Labs’ten aldığı 100 milyon dolarlık ekosistem geliştirme fonunu Dubai’de gerçekleşen Token2049 etkinliğinde duyurdu. Son dönemde iki büyük duyuru yapan ekip, Zignaly’nin kripto fon yöneticisi olarak işlev gördüğünü ve kullanıcıların profesyonellerden işlem kopyalama yeteneğine sahip olduğunu da vurguladı. ZIGChain katman-1 blokzinciri, Cosmos üzerinde bulunan 100 milyon dolarlık fonla kullanıcıların herhangi bir çaba harcamadan varlık oluşturma altyapısının geliştirilmesine odaklanacak. 

 

Misyonu tüm kullanıcılarının kripto varlıklardan nasıl kar elde edileceğine dair bilgi sahibi olmasına gerek olmadan, merkeziyetsiz finans dünyasına kolayca katılm sağlamak olan Zignaly, aynı zamanda Güney Afrika'da Vadeli Finans Hizmeti Sağlayıcısı olmak için bir kripto lisansı aldıklarını da açıkladı. 

 

DWF Labs Yönetici Ortağı Andrei Grachev, "ZIGChain, blockchain geliştiricilerinin işlerine en iyi biçimde odaklanmasını sağlayacak. Varlık yöneticileri güçlü bir kullanıcı tabakası oluştururken, protokol ve kullanıcı tabanı arasında bir köprü görevi görecek” dedi. 

 

DeFi ekosisteminde yatırım yapan UDHC ortağı Torben Jorgenson ise ZIGChain'deki varlık yönetimi katmanının karmaşık DeFi protokollerinde çaba gerektirmeyen bir kullanıcı deneyimi sunacağını ve ekosistem fonuna katılmanın stratejik bir hamle olduğunu ifade etti. 

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR