Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Ayşe KIRCA | Perakende Perşembe 08 Şubat 2024 09:46

SONUNA KADAR EĞLENCE, DİBİNE KADAR LEZZET

Süt ürünleri sektörüne liderlik eden Eker, geniş ürün grubuyla ön plana çıkıyor. Eker, farklı damak zevklerine hitap eden 4 çeşit olarak 125gr'lık ambalajlarla raflarda yerini alan "Eker Dip & Cips" ürün serisi için yenilikçi bir iletişim kampanyasına imza atıyor.

Sonuna Kadar Eğlence, Dibine Kadar Lezzet

Türkiye’de sektörünün en beğenilen markaları arasında ilk sırada yer alan Eker Süt Ürünleri, yoğurdun lezzet dolu dünyasını tüketicilerle buluşturmak için sınırları zorluyor. Eker, “Sonuna Kadar Eğlence, Dibine Kadar Lezzet” söylemiyle tüketicilerin beğenisine sunduğu yeni Dip & Cips ürün serisiyle eğlenceli bir dünyanın kapılarını açıyor. 

“Dip & Cips”ler ile Nişantaşı City’s AVM’de “Lezzet Büyüyor”

Eker, yeni Dip & Cips ürün serisini “Lezzeti Büyütüyoruz” diyerek bilgisayar tabanlı imgeleme, görsel oluşturmaya yarayan bir grafik uygulaması olan CGI teknolojisiyle İstanbul sokaklarına taşıyor. Nişantaşı’nın gözde mekânı City’s AVM’ye yerleştirdiği devasa ürünleriyle gerçeklik algısının sınırlarını zorluyor. Binadan dışarı taşan eller, atıştırmalıkları büyük bir keyifle sosa bandırırken çevredekilerin iştahını açıyor. 

İstanbul sokaklarında devasa “Dip & Cips”ler

Cihangir ve Kadıköy’de de gezintiye çıkan Dip & Cips soslar görenleri şaşkına çeviriyor.  Sokaklarda üzerinde atıştırmalıklarla gezen devasa dip soslar, kullanıcılara satın alma motivasyonu veriyor. 

CGI teknolojisi ile devleşen Dip&Cips’i görmek için tıklayın:

https://www.instagram.com/p/C2en5SuonRw/

City’s Nişantaşı AVM’nin LED ekranında yapılan görsel şovu izlemek için tıklayın: 
https://www.instagram.com/p/C19HUh_I89q/

“Dip & Cips” çalma listeleriyle keyifli anların dibine vurun

Mükemmel kıvamları ve eşsiz tatlarıyla atıştırmalıkların keyfini katlayan Eker Dip & Cips serisinde; "Domates Soslu Yoğurt", "Acı Soslu Yoğurt", "Cheddar Soslu Yoğurt", "Barbekü Soslu Yoğurt" seçenekleri bulunuyor. Eker’in fark yarattığı yeni sos serisi, tüketicilerin lezzet deneyimini zenginleştirirken Spotify’da hazırlanan çalma listeleri de yaşanan keyifli anlara ayrı bir renk katıyor. Oyun oynarken, eğlenirken, yolculukta dibine kadar dinlenilecek şarkılar ve aşkı dibine kadar yaşarken dinlenilecek şarkılar ile Eker Dip & Cips soslarıyla her anın tadını çıkarma fırsatı sunuluyor.

“Dibine kadar yaşa, görevleri tamamla”

Eğlencenin dibine vurma garantisi veren Eker Dip & Cips serisi, yeni nesil tüketicileri geliştirdiği Instagram filtreleri ve kısa süreli meydan okumalarla etkisi altına alıyor. Hazırlanan filtre içerisinde bulunan görevler sayesinde katılımcılar, markanın dünyasına giriyor ve ortaya eğlenceli dakikalar çıkıyor.

Samet Çiçek’ten eğlenceli Eker Dip & Cips şarkısı

İçerik üreticisi ve müzisyen Samet Çiçek, Eker Dip & Cips serisi için eğlenceli bir şarkı yazdı. Mizahi sözleri ve neşeli besteleriyle bilinen Samet Çiçek, Eker Dip & Cips şarkısıyla da dinleyicileri gülümsetiyor. Şarkıda, Eker Dip&Cips çeşitlerinin evdeki banılası her şeyi daha güzel kıldığını söyleyen Samet Çiçek, yoğurt hafifliğindeki sosların benzersiz tatlarına dikkat çekiyor. Instagram ve TikTok'ta paylaşılan şarkı, izlemesi keyifli bir animasyon kliple birlikte sunuluyor. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR