Dolar $
32.94
%-0.02 -0
Euro €
35.82
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.22 -0.09
Çeyrek Altın
4140.85
%0.89 35.98
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | Sigorta Perşembe 25 Temmuz 2024 10:29

SOMPO SİGORTA, GELENEKSEL YAZ PARTİSİNDE YENİ ÇALIŞAN MARKASINI DUYURDU

Sompo Sigorta, çalışanlarıyla birlikte yaz partisinde buluştu. Yazın enerjisini kutlamak ve çalışanlarla bir araya gelerek şirket içi iletişimi güçlendirmek üzere düzenlenen etkinlikte, yeni çalışan markası mottosu ilk kez paylaşıldı. Sompo çalışanları, doğanın renkleri ile bohem esintilerin bir araya geldiği müzik, lezzetli ikramlar ve eğlence dolu 'Yaz Partisi' konseptli etkinlikte bir araya geldi.

Sompo Sigorta, geleneksel yaz partisinde yeni çalışan markasını duyurdu
Sompo çalışanları, doğanın renkleri ile bohem esintilerin bir araya geldiği müzik, lezzetli ikramlar ve eğlence dolu ‘Yaz Partisi’ konseptli etkinlikte bir araya geldi. Beykoz Kundura’da gerçekleşen etkinlikte sezonun yorgunluğu atılırken, şirket kültürüne dair önemli paylaşımlar da yapıldı. Sompo’nun bir iş yerinin çok ötesinde; çalışanlarına mutlu, motivasyonu yüksek bir çalışma ortamı sunarken, sosyal etkinlikleriyle de çalışanlarının mutluluğuna odaklandığının altı çizildi.

Çalışanlarının bireysel yeteneklerine ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş kariyer planlaması yapan şirket hem iş hayatlarında başarıya ulaşmalarına yardımcı olmayı hem de kişisel gelişimlerini desteklemeyi hedefliyor. Etkinlikte, “Sompo’da Her Şeyden Önce Sen Varsın!” mottosuyla hayata geçirilen yeni çalışan markası da ilk kez paylaşıldı. Sompo Sigorta bu yenilik ile çalışanlarına sağladığı sanat, spor gibi sosyal aktivitelerin yanı sıra kurum kültürünü güçlendirecek iş birlikçi-güvenli çalışma ortamını ve kariyer hedeflerini destekleyecek faaliyetleri de anlattı.

“Her bir çalışanımızın iş dışında da mutlu olmasını sağlamaya çalışıyoruz”

Etkinlikte konuşma yapan Sompo Sigorta Genel Müdürü Fahri Uğur şunları söyledi: "Sompo Sigorta olarak çalışanlarımıza sadece bir iş yeri olmanın ötesinde, kendilerini mutlu ve güvende hissedecekleri bir yaşam alanı da sunuyoruz. Her işin temelinde insan var. Sompo Sigorta olarak, bu düşünce yapısıyla çalışanlarımızın gelişimini ve mutluluğunu önceliklendiriyor ve şirket içi faaliyetlerimizi de bu doğrultuda iyileştirmeye devam ediyoruz. Sompo’da; gelişim, kariyer, iyilik, mutluluk, başarı, spor ve sanat var. Tabii bunların hepsi çalışanlarımız için var. Dolayısıyla, ‘Sompo’da Her Şeyden Önce Sen Varsın’ diyoruz.” Sompo’nun sosyal şirket yönünün altını çizen İnsan Kaynakları ve Akademi Genel Müdür Yardımcısı Işın Mengenli şunları ifade etti: “Her bir çalışanımıza değer veren, onlara çeşitli gelişim ve kariyer fırsatları sunan bir şirket olarak ön plana çıkıyoruz. Çalışan memnuniyetini üst düzeyde tutmak öncelikli hedeflerimizden biri olduğundan buna yönelik adımlar atıyoruz. Sompo Gönüllülerimizin sosyal sorumluluk alanındaki faaliyetleriyle hem şirketimiz hem de sektörümüz için farkındalık yaratmayı amaçlarken; resim, heykel ve seramik atölyelerimizle de sanatsal yeteneklerini keşfetmelerine ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarmalarına olanak tanıyoruz. Böylece ekip ruhunu pekiştirip yeni bağlar kurmalarını sağlıyoruz. İş dışı etkinlikleri bir arada yapmanın iş birlikçi ortamı pekiştirdiğine inanıyoruz.”
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR