Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Gastronomi Salı 12 Eylül 2023 13:59

SOFRANIZDA HAFİF ANA LEZZETLER

Yaz sıcaklarının son esintilerinin yaşandığı sonbaharda leziz hafif ana yemekler yapabilirsiniz. Mutfağın vazgeçilmezi ve en büyük yardımcınız, akıllı teknoloji uzmanı Thermomix TM6, kolaylığı ve pratikliğiyle sofralarınızı hızlıca donatıyor! Harika sofralar yaratmak için taptaze sebzelerinizi hafif ve tam kıvamında yiyeceklere dönüştürüyor, yaz sonu ferahlığını yaşatıyor.

Sofranızda hafif ana lezzetler

Mutfakta mucizeler yaratmak için tek cihazda 20'den fazla mutfak cihazının yaptığı işi aynı anda yapan Thermomix TM6 ile düşük karbonhidratlı tavuk tabanlı pizza ve fesleğenli arpa şehriyeli tavuk gibi birbirinden lezzetli ve hafif ana yemekleri hazırlayabilirsiniz.

Yarım yüzyılı aşkındır milyonlarca eve giren rehberli pişirme fonksiyonu Thermomix TM6’da yapılan yemekleri yemek için sabırsızlanırken bir yandan baharın tadını çıkaracaksınız. Mozarella, domates ve kültür mantarı gibi en iştah açıcı malzemelerle zenginleştirilen düşük karbonhidratlı tavuk tabanlı pizza ile enfes kokusu olan fesleğenin arpa şehriyeli tavukla buluştuğu tarifleri Thermomix TM6 ile keşfetmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı! Hafif ana yemekleri yaparken kolaylığın ve keyfin tadına varmak istiyorsanız Thermomix TM6 tam mutfağınıza göre!

Hafif ana lezzetlere ulaşmak çok pratik!

Uzman şefler tarafından onaylanan Cookidoo’daki 80 binden fazla tarif içerisinden düşük karbonhidratlı tavuk tabanlı pizza ve fesleğenli arpa şehriyeli tavuk gibi eşsiz lezzetli ve sağlıklı hafif ana yemeklere ulaşabilirsiniz. Hazırlayacağınız bu yemekler besin değerini kaybetmeden en fazla 30 – 60 dakika arasında pişerek sofranızı şenlendirecek. 

Mutfak aletlerinde dijital teknolojinin gözdesi TM6, tek bir karıştırma kabı, geniş dokunmatik ekranı, rehberli pişirme fonksiyonu gibi inovatif özellikleri ve eşsiz donanımıyla sofraları farklı lezzetlerle buluşturuyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR