Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Kaya TEMEL | Turizm Cumartesi 09 Mart 2024 15:44

SOFITEL ISTANBUL TAKSİM'DE 8 MART COŞKUSU

Sofitel İstanbul Taksim, kadınların gücünü ve başarılarını 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde onurlandırdı.

SOFITEL ISTANBUL TAKSİM'DE 8 MART COŞKUSU

 Sofitel markasının Türkiye’deki tek oteli Sofitel Istanbul Taksim, 49 kadın çalışanıyla birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Sofitel Istanbul Taksim’in bu özel günü kutlama teması ise mimoza çiçekleri oldu.

 

Sofitel İstanbul Taksim, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlarını onurlandırmak ve desteklemek amacıyla ilham verici konuşmalar ve anlamlı hediyelerle eşsiz bir atmosfer oluşturdu. Bu özel günde Acıbadem Hastanesi’nden Doç. Dr. Faruk Abike, kadın hastalıkları konusunda bilgilendirici bir söyleşi gerçekleştirdi. Katılımcılar, sağlık hizmetleri ve kadın sağlığıyla ilgili en son bilgilere erişme fırsatı buldu.

 

Canlı sarı tonları ve narin kokusuyla kadının gücünü ve duyarlılığını temsil eden mimoza çiçekleri, Kadınlar Günü’nün teması olarak seçildi. Mimoza çiçekleri, güçlü ve dirençli kadınları temsil ederken, Sofitel İstanbul Taksim, 49 kadın çalışanına özel mimoza buketleri takdim etti. Bu anlamlı çiçekler, kutlamaların her anında göz alıcı bir tema oluşturdu. Ayrıca kadın çalışanlara, iki kadın girişimcinin markası olan ve gelirinin bir kısmını kız çocuklarının eğitimi için Türk Eğitim Vakfı’na (TEV) bağışlayan La Fann hediye setleri verildi.

 

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR