Dolar $
32.89
%0.15 0.05
Euro €
35.22
%-0.08 -0.02
Sterlin £
41.63
%-0.04 -0.01
Çeyrek Altın
4029.08
%0.67 26.51
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | Teknoloji Salı 25 Haziran 2024 15:21

SODEC TECHNOLOGİES, İLETİŞİM ÇALIŞMALARI İÇİN UPDATE İLETİŞİM İLE ANLAŞTI

Kimlik doğrulama ve müşteri edinimi alanında yenilikçi çözümler sunan Sodec Technologies, stratejik iletişim danışmanlığı için UPDATE İletişim'i tercih etti.

Sodec Technologies, İletişim Çalışmaları için UPDATE İletişim ile Anlaştı

Dijital dönüşüm kapsamında KYC (Müşterini Tanı), kimlik doğrulama ve müşteri edinimi alanlarında yapay zeka destekli çözümler sunan teknoloji lideri Sodec Technologies, iletişim çalışmaları için UPDATE İletişim ile anlaştı.

Sodec Technologies, Türkiye’deki tüm telekom operatörlerinin altyapısını sağlamakta, finans ve sigorta sektörlerinde onlarca firmaya hizmet vermektedir. Bu kapsamda, dijital dönüşüm ve veri güvenliği süreçlerinde 10 yıllık deneyimiyle lider firmalar arasında yer almaktadır. UPDATE İletişim, Sodec Technologies’e kurumsal iletişimden etkinlik yönetimine, medya ilişkilerinden lider iletişimine kadar geniş bir yelpazede hizmet sunacak.  

Çeşitli sektörlerdeki işletmelerin operasyonel ihtiyaçlarına yenilikçi ve müşteri odaklı çözümler sunan Sodec Technologies, uluslararası standartların da üzerindeki teknolojileri içeren ürünleri ile belge, biyometrik veri ve kişisel veriler olmak üzere çeşitli veri türlerine odaklanıyor. Türkiye merkezli bir teknoloji şirketi olarak, Türk mühendislerin geliştirdiği ürünlerle Amerikan Ulusal Standartlar Enstitüsü (NIST) tarafından yürütülen yüz tanıma teknolojileri testlerinde milyonda birden daha düşük hata payıyla en üst sıralarda yer alıyor.  Sodec Technologies, UPDATE İletişim iş birliği ile kurumsal iletişim çalışmalarını stratejik bir yaklaşımla bir üst seviyeye taşıyarak iş hedeflerine daha hızlı ulaşmayı hedefliyor. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR